تحولات منطقه

ساری- مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از استقرار بیش از یک‌هزار نجاتگر و ناجی غریق در ۳۶۵ نقطه پرخطر ساحل استان خبر داد.

یک‌هزار ناجی غریق در ۳۶۵ نقطه پرخطر ساحل مازندران مسقر شدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین به نقل از بلاغ، مجتبی اکبری در جلسه شورای اداری جمعیت هلال احمر مازندران اظهار کرد: یکی از بزرگ‌ترین و گسترده‌ترین عملیات امداد و نجات در کشور، اجرای طرح امدادونجات ساحلی در ایام تابستان است که با مدیریت جمعیت هلال احمر استان در قالب کمیته کاهش غریق و تلفات انسانی در ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی مازندران اجرا می‌شود.
وی افزود: جمعیت هلال احمر استان امسال نیز همانند سال گذشته با تمام توان عملیاتی و امدادی در اجرای این طرح حضوری فعال و محوری دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با تأکید بر پایش روزانه فرآیند اجرایی این طرح، کاهش حداکثری خسارات و تلفات ناشی از غرق شدن هموطنان در دریا را هدف نهایی این طرح دانست و تصریح کرد: آرزوی قلبی ما به صفر رساندن شمار غریق در ساحل مازندران است.
این مسؤول با تأکید بر ضرورت مدیریت مؤثر در ایام پیک مسافر و گردشگر در مناطق ساحلی ادامه داد: جمعیت هلال احمر هیچ مسؤولیتی در نقاط اجرای طرح‌های سالم‌سازی ندارد زیرا این طرح‌ها به بخش خصوصی واگذار شده و مجریان این‌گونه طرح‌ها ملزم به ارائه خدمات مختلف و مورد نیاز به مسافران هستند که خدمات امدادونجات نیز باید در قالب همین خدمات مورد نیاز و با احتساب هزینه آن لحاظ شود.
اکبری دستاوردهای اجرای طرح امدادونجات ساحلی در تابستان سال گذشته را مطلوب توصیف کرد و بر هماهنگی بیشتر دستگاه‌های اجرایی حاضر در کمیته کاهش غریق و تلفات انسانی تأکید کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha