تحولات لبنان و فلسطین

تبریز- عضو هیأت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس با یادآوری اینکه سازمان امور استخدامی مجوز جذب پرستار را نمی‌دهد، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند موضوع جذب نیرو را در قالب لایحه‌ای به مجلس ارائه کند تا مجلس در مورد آن تصمیم‌گیری کند.

پیگیری موضوع کمبود پرستار در کمیسیون بهداشت/ سازمان امور استخدامی مجوز جذب پرستار را نمی‌دهد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم میانه در مجلس، یعقوب شیویاری، با یادآوری اینکه علیرغم آنکه دولت یازدهم در حوزه سلامت اقدامات مناسبی مانند اجرای طرح تحول سلامت را انجام داده است اما متاسفانه در رابطه با مدیریت منابع انسانی ضعیف عمل کرده است، گفت: متاسفانه در تمامی حوزه‌های سلامت با کمبود نیرو مواجه هستیم که این موضوع معضلی جدی است.

تعداد نیروی پرستاری باید به استانداردهای جهانی نزدیک شود

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعداد نیروی پرستاری باید به استانداردهای جهانی نزدیک شود، افزود: نیروهای پرستاری به تناسب نیازهای درمانی نبوده و بر این اساس دیده نشده است؛ البته هر چند سالانه تعداد زیادی از نیروهای پرستاری بازنشسته می‌شوند اما به بکارگیری نیروهای جایگزین آنها توجه نشده است.

سازمان امور استخدامی مجوز جذب پرستار را نمی‌دهد

وی با یادآوری اینکه سازمان امور استخدامی مجوز جذب پرستار را نمی‌دهد، تصریح کرد:  وزارت بهداشت باید برای انجام فعالیت‌های خود با جدیت پیگیر جذب نیروی انسانی باشد و نهایت اهتمام خود را برای جذب پرستار به کار گیرد؛ این دستگاه می‌تواند مجوز جذب و استخدام نیرو را در قالب لایحه‌ای به مجلس ارائه کند تا مجلس در مورد آن تصمیم‌گیری کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم با یادآوری اینکه با اجرای طرح تحول سلامت بار و فشار کاری پرستاران چندین برابر شده است، ادامه داد: مراجعه بیماران به مراکز درمانی افزایش یافته در حالی که به تعداد پرستاران افزوده نشده است.

شیویاری با تاکید بر اینکه تقویت و ارتقای سیستم ارجاع یکی از راهکارهای بهبود وضعیت طرح تحول سلامت و رفع کمبود پرستار در کشور، تصریح کرد: با ارتقای سیستم ارجاع از مراجعه بی‌جهت بیماران به پزشکان پیشگیری و از فشار کاری پرستاران نیز کاسته می‌شود که این موضوع می‌تواند تا حدودی کمبود نیروی پرستاری را در کشور رفع کند.

لزوم توجه بیشتر به مقوله پیشگیری در حوزه سلامت

وی با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به مقوله پیشگیری در حوزه سلامت، گفت: توجه به مقوله پیشگیری در حوزه سلامت منجر به کاهش هزینه‌های حوزه سلامت می‌شود از این رو می‌توان با کنترل هزینه‌ها نسبت به جذب پرستار اقدام کرد.

نماینده مردم میانه در مجلس دهم، عمده علت عدم اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری را کمبود منابع اقتصادی دانست و افزود: وزارت بهداشت با کمبود منابع اقتصادی روبرو است و همچنین بیمه‌ها نیز نمی‌تواند از پس تامین بار مالی آن برآیند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از پیگیری موضوع کمبود پرستار در کمیسیون بهداشت خبر داد و گفت: به طور قطع موارد مربوطه به پرستاران در صورتی که مغایر قانون نباشد و قابلیت اجرایی داشته باشد را از طریق دولت پیگیری خواهیم کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.