به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، بیژن حسین پور اظهار داشت: طی بازرسی های روزانه اکیپ های نظارت بر فرآورده های خام دامی شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان مقدار سه هزار و سیصد و نوزده کیلوگرم انواع فراورده های خام دامی که شامل گوشت قرمز، مرغ و ماهی بودند کشف و معدوم سازی شد.
حسین پور افزود: پس از هماهنگی های لازم، و با حضور نماینده دادستان این مقدار که شامل ۵۰۰کیلوگرم ماهی، ۱۵۰۰کیلوگرم گوشت قرمز، ۸۱۹ کیلو گرم مرغ و ۵۰۰ کیلو گرم انواع فرآورده های خام دامی بودند، در شهرهای آلونی، فلارد و لردگان کشف و معدوم سازی شدند.
وی از مردم خواست، گوشت تازه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند تا باعث از بین رفتن ویروسها از جمله ویروس تب کریمه کنگو در گوشت شود.
نظر شما