تحولات منطقه

خرم آباد- مدیر آموزش و پرورش بروجرد گفت: بیش از ۶۰ درصد فضاهای آموزشی بروجرد ناایمن و فرسوده هستند که این مدارس نیاز به نوسازی دارند.

بیش از ۶۰ درصد فضاهای آموزشی بروجرد ناایمن و فرسوده هستند
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از اساطیر، شهاب روزبهانی در نشست خبری با خبرنگاران که در دفتر ایرنا برگزار شد اظهارداشت: دانش آموزان سرمایه های جامعه هستند و باید شرایطی فراهم شود تا دانش آموزان در محیطی مناسبت بتوانند درس بخوانند و پیشرفت کنند.

وی اضافه کرد: نگاه حمایتی و تقویتی برای دانش آموزانی که با کمترین امکانات در حال تحصیل هستند بیشتر است و همه زیر ساخت ها برای شکوفایی استعدادهای آنها فراهم می شود.

روزبهانی با اشاره به این که بیش از ۶۰ درصد فضاهای آموزشی بروجرد ناایمن و فرسوده هستند افزود: این مدارس قدیمی بوده و نیاز به نوسازی دارند اما ساخت مدارس از حوزه آموزش و پرورش خارج است و اداره نوسازی متولی اصلی نوسازی مدارس و ساخت و ساز فضاهای آموزشی است.

به گفته وی برای سال تحصیلی جدید حدود ۱۰ مدرسه به فضاهای آموزشی شهرستان بروجرد اضافه می شود که تعدادی از این مدارس در شهر و تعدادی در روستا هستند که در این راستا مدرسه ۱۸ کلاسه مسکن مهر بروجرد در هفته دولت افتتاح می شود.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد تصریح کرد: یکی از مهمترین مشکل در مدارس تجهیزات است چرا که بسیاری از تجهیزات مدارس مانند میز و نیمکت، وسایل آزمایشگاهی و دیگر تجهیزات قدیمی و فرسوده هستند به خصوص در هنرستان ها نیاز است تجهیزات نوسازی شود.

وی آمار کلاس اولیهای سال تحصیلی جدید را پنج هزار و ۱۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: آمار دانش آموزان مقطع ابتدایی امسال در مقایسه با سال گذشته ۱۰ درصد رشد داشته و امسال پنج هزار و ۱۰۰ کلاس اولی وارد مدارس می شوند در حالی که سال گذشته چهار هزار و ۸۰۰ نو آموز وارد کلاس اول شدند.

روزبهانی با اشاره به کمبود معلم در مقطع ابتدایی بروجرد افزود: یکی از مشکلات مقطع ابتدایی کمبود معلم است که با اضافه شدن یک پایه به مقطع ابتدایی علاوه بر کمبود فضای آموزشی، کمبود معلم هم رخ داد که در این راستا بروجرد با کمبود ۱۷۰ معلم روبرو می باشد.

به گفته وی البته برخی از نیروها در ادوار گذشته از سایر شهرها به بروجرد منتقل شده و حالا بعد از چند سال درخواست انتقال دارند که این مورد هم یکی دیگر از عوامل کمبود نیرو در مدارس است که طی سال گذشته تا اسفند ۹۵ تعداد ۱۱۰ نیرو در بروجرد بازنشست شده اما استخدام ها و جذب نیروی آموزش و پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان و یا آزمون استخدامی کشور است اما آمار دقیقی از این که چند نفر امسال جذب آموزش و پرورش بروجرد می شوند، نیست.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد با اشاره به لباس فرم مدارس تصریح کرد: در راستای حمایت از صنعت بومی امسال هم پارچه لباس فرم مدارس از نساجی بروجرد تهیه می شود که طی سال های پیش مشکلاتی در راستای تهیه لباس فرم و تفاوت قیمت وجود داشته اما امسال کارگروهی در این راستا تشکیل شده و به دقت همه موارد را بررسی و نظارت می کند.

وی به اردوگاه فیال اشاره کرد و افزود: یکی از دغدغه های ما اردوگاه فیال است که از سال ۸۵ و بعد از زلزله از فعالیت خارج شد و به دلیل مشکلات ساختمانی، قرار گرفتن در مسیر رانش زمین، مشکلات آب شرب و راه این اردوگاه مشکلاتی وجود دارد که قرار است از طریق مشارکت بخش خصوصی در جهت ساخت اردوگاه فیال اقدام شود.

روزبهانی تصریح کرد: البته با اداره منابع طبیعی برنامه ریزی شده که زمینی را برای ساخت یک اردوگاه جدید در منطقه ونایی در نظر بگیرند که بتوان در آن اردوگاه بروجرد به عنوان اردوگاه ملی ساخته شود چرا که اردوگاه فیال محدود است.

وی با اشاره به مرمت دبیرستان تاریخی امام(ره) بروجرد افزود: این دبیرستان نماد علمی و آموزشی بروجرد است که برای مرمت این بنای تاریخی میراث فرهنگی هزینه مرمت را در اختیار ندارد و بودجه ای هم در اختیار آموزش و پرورش نیست که برای مرمت قرار است همایش فارغ التحصیلان این دبیرستان شهریور ماه در بروجرد برگزار شود.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد اظهار داشت: احیای فضاهای تاریخی و اجرای کارهای فرهنگی از مهمترین اهداف برگزاری این همایش است و قرار است در حاشیه این همایش نمایشگاهی از توانمندیهای استان نیز برپا شود و تصاویری از شهدایی که روزگاری در این مدرسه تحصیل می کردند نیز در این همایش قرار داده شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.