به گزارش قدس آنلاین، این المپیاد در راستای عنایت به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص ضرورت بالا بردن مهارت کارگران و جدی گرفتن موضوع مهارت افزایی در سه گروه اصلی لوازم خانگی، لوازم صوتی و تصویری و سیستم های برودتی و حرارتی برگزار شد. در این المپیاد که در سه مرحله استانی، منطقه ای و کشوری برگزار شد ۱۹۰۰ نفر با یکدیگر به رقابت پرداختند و در نهایت ۴۵ نفر حائز رتبه های برتر شدند.
رقابت نهائی بین این ۴۵ منتخب برگزار و در نهایت نفرات اول تا سوم هر یک از حوزه های این المپیاد انتخاب شدند و علاوه بر دریافت جوایز نفیس، راهی المپیاد جهانی شدند.
در این رویداد علاوه برحضور حداکثری تکنسین های فنی سازمان و نهادهای مختلف دولتی، تکنسین های آزاد و بخش خصوصی رشته های تاسیات برودتی و حرارتی، لوازم خانگی و لوازم صوتی و تصویری نیز حضور و مشارکت داشتند.
بی شک نگهداری مناسب و آموزش روش صحیح استفاده از اقلام سرمایه ای، علاوه بر اینکه عمر بهره برداری استفاده از محصول را بالا می برد باعث کاهش هزینه ها شده و به نوعی به اقتصاد خانواده کمک می کند.از سوی دیگر ارتقاء مهارتهای تولید، نصب و راه اندازی محصولات تولیدی داخلی، علاوه بر افزایش حس اعتماد به نفس کارگران تولید، موجب افزایش سطح کیفی محصولات داخلی شده و گامی عملی در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و ارتقاء تولیدات داخلی محسوب می شود.
المپیاد ملی شناسایی و ارتقاء مهارت های خدمات فنی با اهدافی چون شناسایی استعدادهای برتر و تامین اشتغال آتی برای جوانان راغب به کار در این حوزه، آشنایی با جدیدترین روش های ارائه خدمات فنی و همچنین آموزش و ارتقاء توانمندیهای افراد منتخب جهت حضور موفق درالمپیاد مهارت جهانی، سازماندهی و برنامه ریزی شده است.
نظر شما