به گزارش قدس آنلاین، حبیبالله مسعودی فرید امروز در همایش سلامت اجتماعی و ضرورت آن در جامعه اظهار داشت: جنبههای سلامت روان و سلامت اجتماعی در تمام کشورها کمتر مورد توجه قرار گرفته و نیاز است به عرصههای مختلف سلامت از جمله سلامت روحی بیشتر توجه شود.
وی سلامت اجتماعی و آسیب اجتماعی را مانند دو روی یک سکه دانست و بیان کرد: اگر این سلامت به سمت مثبت طی کند به سلامت اجتماعی تبدیل میشود و اگر به سمت منفی حرکت کند آسیب اجتماعی را دربر دارد بنابراین باید بر روی سلامت اجتماعی مردم بیشتر کار و توجه شود.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی بیان کرد: تعداد پروندههای قضایی طلاق در ایران نسبت به کشور هند با جمعیت یک میلیاردی بسیار بیشتر است و شاید یکی از دلایل این آمار زمان طولانی مدت روند پرداخت به پروندهها است اما بیش از آن عدم داشتن مهارتهای اجتماعی در این امر موثر است.
این مسئول درباره سلامت اجتماعی کودکان بیان کرد: سلامت اجتماعی حتی میتواند از دوران بارداری آغاز شود و والدین و مراکز آموزشی و مهد کودکها در سلامت اجتماعی کودکان تاثیر زیادی دارند.
مسعودی فرید با بیان اینکه موضوع سلامت اجتماعی یک موضوع میان رشتهای است گفت: تمام ارگانها باید در بحث سلامت اجتماعی شرکت و همکاریهای لازم را انجام دهند.
وی در مورد نرخ و روند طلاق بیان کرد: نرخ رشد طلاق در چند سال اخیر کاهش داشته ولی تعداد طلاق افزایش یافته است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی آگاهیبخشی در جامعه را یکی از شاخصهای بهبود سلامت اجتماعی عنوان کرد و افزود: باید رسانهها فعالیت خود را در این عرصه افزایش دهند.
نظر شما