به گزارش قدس آنلاین، محمد فاتحی با بیان این خبر اظهارداشت: در حال حاضر ۸۵ و ۸ دهم درصد جمعیت روستایی استان یزد تحت پوشش شبکه آبرسانی بوده و از تعداد کل یکهزار و ۱۹۴ روستای استان ۵۶۷ روستا و ۵ شهر دارای تاسیسات آبرسانی و قریب ۱۰۸ روستای فاقد شبکه در مجموع با جمعیتی بالغ بر ۲۷۰ هزار نفر تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی استان یزد هستند.
وی افزود: تعداد کل اشتراک آب در روستاهای تحت پوشش این شرکت هم اکنون ۱۰۴ هزار ۲۰۰ اشتراک می باشدو تاسیسات آبرسانی روستاهای استان شامل ۴۰۶ منبع تامین آب، ۱ هزار و۶۳۱ کیلومتر خط انتقال و ۴ هزار و۴۰۲ کیلومتر شبکه توزیع آب ، ۴۳۸ باب مخزن ذخیره با حجم بیش از ۱۰۱ هزار متر مکعب ، ۸۱ ایستگاه پمپاژ با ظرفیت روزانه ۷۸ هزار و ۵۴۷ متر مکعب در روز می باشد .
این مسئول به راهکارهای پیش روی این شرکت جهت حل مشکلات تامین آب آشامیدنی در روستاها اشاره کرد و گفت: شرکت آبفار یزد در قالب دو راهکار کوتاه مدت و میان مدت برای رفع مشکل کم آبی در روستاها برنامه ریزی نموده است .
مدیر عامل آبفاریزد با بیان اینکه راهکارهای میان مدت شامل احداث ۳۰ مجتمع آبرسانی روستایی می باشد تصریح کرد: سعی شده منابع آبی این مجتمع ها از منابع نسبتا پایدار استان باشند تا کم بارشی ها بر این منابع کمتر تاثیرگذار باشد و پیش بینی می شود با احداث و بهره برداری از این مجتمع ها ۳۷۱ روستا با جمعیتی بالغ بر ۲۱۷ هزار نفر تحت پوشش خدمات مطلوب تر قرار گیرند .
وی احداث تاسیسات آبرسانی در قالب ۱۱ پروژه تک روستایی را از دیگر برنامه های این شرکت دانست وافزود: اعتبار هزینه شده برای مجتمع های آبرسانی ۵۹۰ میلیارد ریال و پروژه های تک روستایی ۳۱ میلیارد ریال می باشد که بخشی از آن در سال ۹۵و۹۴ از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تامین گردیده است .
فاتحی در خصوص راهکارهای کوتاه مدت این شرکت گفت: حفرچاه جدید ، کف شکنی و بازسازی چاههای موجود، خرید آب از منابع مجاور و کشاورزی ، بازسازی شبکه های توزیع و خطوط انتقال ایجاد سامانه های تله متری ، استاندارد سازی قسمتی از انشعاب ها ، تعویض کنتورهای خراب و پیمایش پرونده ای انشعاب ها در راستای بهبود الگوی مصرف ازجمله راهکارهای کوتاه مدت این شرکت برای تامین آب می باشد .
وی در مورد آب رسانی سیار به روستاها تصریح کرد: آبرسانی سیار توسط ۱۶ تانکر سیار و ۴۴۲ تانکر ثابت انجام می شود و که در فصل تابستان این تعداد افزایش پیدا کرده و مجهز نمودن تاسیسات آبرسانی اعم از چاه ها ، مخازن و ایستگاههای پمپاژ به سیستم تله متری و مانیتورینگ یکی از اقدامات مهم وکاربردی این شرکت می باشد و تاکنون تعداد ۵۷ مورد از تاسیسات آبرسانی به این سیستم مجهز گردیده است.
فاتحی خاطر نشان ساخت: با راه اندازی این سیستم کنترل آنلاین تاسیسات آبرسانی از قبیل حجم مخزن ، چگونگی کارکرد پمپ ها و... را می توان در ستاد شرکت مورد بررسی قرارداد و با توجه به مشاهده آنلاین تاسیسات آبرسانی کارشناسان این شرکت می توانند خدمات هرچه بهتر با کیفیت تری به مشترکین خود ارائه نمایند..
نظر شما