تحولات منطقه

جوین- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به ترغیب و تشویق کشاورزان برای استفاده از سامانه های نوین آبیاری گفت: آبیاری تحت فشار یکی از روش های افزایش راندمان آبیاری در شرایط خشکسالی و افت شدید سطح منابع آبی شهرستان است.

آبیاری تحت فشار یکی از روش های افزایش راندمان آبیاری است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: در این شهرستان حدود ۳۶۱ حلقه چاه و ۷۱ رشته قنات وجود دارد که از این منابع آبی حدودا ۱۸۵ و ۹ دهم میلیون متر مکعب در سال آب استحصال شده و به مصرف کشاورزی می رسد

هاشم آبادی افزود: با توجه به خشکسالی های پیاپی و افت شدید سطح منابع آبی شهرستان جوین از نظر منابع آبی در وضعیت ممنوعه و بحرانی قرار دارد و سالانه حدود ۸۵ صدم متر از سطح منابع آبی شهرستان کم می شود .

وی بیان کرد: یکی از مهمترین راه های صرفه جویی در مصرف آب استفاده از روش های نوین آبیاری است که با استفاده از این روش راندمان آبیاری افزایش یافته و از هدر رفت آب در مسیر انتقال و همچنین توزیع آب در مزرعه جلوگیری می شود .

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به ترغیب و تشویق کشاورزان برای استفاده از سامانه های نوین آبیاری گفت: سامانه های نوین آبیاری به دو روش آبیاری تحت فشار و به صورت کم فشار طراحی می شود.

وی بیان کرد: در سال های گذشته بالغ بر ۳ هزار هکتار از اراضی شهرستان جوین مجهز به سیستم های نوین آبیاری شدند و امسال نیز با در نظر گرفتن سهمیه یکهزار هکتاری برای شهرستان جوین تاکنون ۹۸۰ هکتار از این سهمیه جذب شده و بیش از ۴۰ پرونده آبیاری تحت فشار به مساحت ۷۰۰ هکتار نیز در دست بررسی و مطالعه است.

مهندس هاشم آبادی تصریح کرد: باتوجه به خرده مالک اراضی شهرستان جوین اجرای سیستم آبیاری تحت فشار را برایمان مشکل کرده است.

وی خاطرنشان کرد: باهمه مشکلات ما درعرصه خدمات رسانی به کشاورزان از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد و برای سال جاری هیچ محدودیتی برای اجرای نوین آبیاری نداریم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.