به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان سیستان و بلوچستان، نخستین کارگاه هدایت و راهبری دیده بان های پیشگیری از وقوع جرم استان سیستان وبلوچستان با حضور ۳۵ نفر از افراد فعال این حیطه در سالن اجتماعات سازمان فنی و حرفه ای استان برگزار شد.
در این کارگاه قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم سیستان و بلوچستان اظهار داشت: استفاده از ظرفیت های سازمان های مردم نهاد یکی از مؤثرترین ابزارهای پیشگیری از جرم به شمار می رود.
رسول نامی با اشاره به راه اندازی سامانه سجام، خاطرنشان کرد: این سامانه با دستور رییس قوه قضاییه از سوی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به منظور کاهش و تسریع روند پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی با قابلیت نقش آفرینی آحاد جامعه، جلب مشارکت نخبگان و عامه مردم و انسجام بخشیدن به آنها در دستور کار این معاونت قرارگرفته است.
وی افزود: علما، ریش سفیدان، معتمدین و متنفذین قومی و مذهبی نقش موثری در حرکت مردم به سوی کاهش آسیب های اجتماعی و درگیری های قومی و مباحث امنیتی دارند به گونه ای که به جرعت می توان گفت با احساس مسئولیت و پای کار بودن این افراد ما شاهد کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی در جامعه خواهیم بود.
نامی به آسیبهای موجود در جامعه اشاره کرد و ادامه داد: دیده بان های پیشگیری می توانند به عنوان رابطین پیشگیری در بین مردم جامعه در شناسایی و کاهش اسیبهای اجتماعی نقش موثری داشته باشند.
وی با اشاره به آسیب های اجتماعی اولویتی مد نظر مقام معظم رهبری، بیان کرد: طلاق، اعتیاد،مفاسد اخلاقی و حاشیه نشینی از جمله این آسیبهاست که باید دیدبانان پیشگیری در راستای امر به معروف و نهی از منکر به خصوص بزرگان و ریش سفیدان باید ورود پیدا کنند.
گفتنی است که مسلم کرد و هادی کیکاووسی از اساتید برجسته و آموزش دیده در این حوزه در ادامه به آموزش مفاهیم اصلی بحث دیده بانان پیشگیری از وقوع جرم و همچنین نحوه گزارش دهی صحیح در این حوزه پرداختند.
نظر شما