به گزارش قدس آنلاین، وحید احمدی در نشست با مدیران شرکتهای فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری گیلان اظهار داشت: استان گیلان دارای روند درست علم و فناوری و شکوفایی استعدادها است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، افتتاح مجتمعهای کارگاهی پارک علم و فناوری را توفیقی بزرگ در راستای مسیر علم و فناوری بیان کرد و عنوان داشت: کشور در مسیر علم و فناوری، توانمند و پر انرژی پیش میرود.
احمدی با بیان اینکه کشور در حوزه شرکتهای دانش بنیان جوان است و قانون شرکتهای دانش بنیان در سال ۸۹ تصویب شده است بیان داشت: این قانون در سال ۸۹ بهدرستی و بهطور کامل اجرایی نشد.
وی با اشاره به اجزای اصلی قانون شرکتهای دانش بنیان گفت: اجزای اصلی اجرای قانون شرکتهای دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی، کارگروه صدور مجوز برای شرکتها و مدیریت نظارت بر اجرای قانون شرکتهای دانش بنیان است.
احمدی با بیان اینکه در دولت یازدهم عوامل عدم اجرای قانون شرکتهای دانش بنیان توسط دولت بررسی شد اعلام داشت: عامل اصلی عدم اجرای قانون شرکتهای دانش بنیان ناهماهنگی بین دو دستگاه معاونت علم و فناوری و وزارت علوم بود.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه هماهنگی بین پارکهای علم و فناوری و وزرات علوم در دولت یازدهم تامین شد خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم ظرف ۳ سال، ۳ هزار میلیارد تومان سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی تامین شد.
احمدی با اعلام شروع کارکرد کارگروه صدور مجوز برای شرکتهای دانش بنیان در دولت یازدهم عنوان داشت: هم اکنون بیش از ۳ هزار شرکت دانش بنیان با مجوز رسمی در کشور کار میکنند.
وی با اشاره به ادامه توسعه صندوقهای پژوهش و فناوری ابراز داشت: در سال ۹۶ با اضافه شدن ۱۶ صندوق به جمع صندوقهای پژوهش و فناوری امروزه ۳۴ صندوق در کشور وجود دارد و سرمایه آنها تامین شده است.
احمدی با اشاره به اینکه مرجع نظارت بر اجرای قانون شرکتهای دانش بنیان فعال شده است اعلام داشت: شرکتهای دانش بنیان میتوانند شکایات خود از دستگاهها را با مستندات به دبیرخانه این مرجع ارائه کنند.
وی با تاکید بر اینکه در تمامی استانها پارک علم و فناوری وجود دارد گفت: ۴ هزار و ۵۰۰ پارک علم و فناوری و مراکز رشد در کشور وجود دارد که نزدیک به ۳۰ هزار نفر در این مراکز و پارکها مشغول بهکار هستند.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه امروزه دانشگاه ها میتوانند شرکت دانش بنیان دانشگاهی تاسیس کنند بیان داشت: با این کار شرایط رشد خوبی برای شرکت های دانش بنیان فراهم شده است.
احمدی با بیان اینکه ظرفیت انسانی خوب و افراد تحصیلکرده زیادی در استان گیلان وجود دارد خاطرنشان کرد: نیروی انسانی استان گیلان نیرویی جوان است و مراکز پژوهشی و دانشگاههای خوبی در این استان فعالیت میکنند.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تنها مدل و الگویی که میتواند مشکل اشتغال و کارآفرینی را حل کند توسعه شرکتهای دانش بنیان هستند و دانشجویان باید کارهای خود را بهعنوان یک محصول قابل عرضه به بازار ارائه کنند.
نظر شما