به گزارش قدس آنلاین، حجتالاسلام والمسلمین حمید پارسانیا امروز در دوره تربیت مبلغ و مربی بسیج حوزههای علمیه خواهران که در مجتمع یاوران مهدی برگزار شد، با بیان اینکه سند ۲۰۳۰ یک نوع سیاستگذاری است، اظهار داشت: براساس قانون اساسی، سیاستگذاری حق ولایتفقیه است، بر این اساس دولت بهصورت قانونی شأنیت بستن این قرارداد را نداشته است.
وی با اشاره به اینکه سیاستگذاری در کشورهای دیگر بر عهده قوه مجریه است، گفت: در ایران تنها ولیفقیه است که این سیاست را تعیین میکند و مجمع تشخیص مصلحت نیز در کنار آن کار مشورت دادن به رهبری را بر عهده دارد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در کشور ما قوای سهگانه تنها در راستای منویات رهبری سیاستگذاری میکنند. براساس سند ۲۰۳۰ دولت تعهدی داده بود که بههیچعنوان در حوزه اختیارات آنها قرار نمیگرفت و در جایگاهی نبود که این قرارداد را ببندد و این مسئله با اکثریت آرای اعضای انقلاب فرهنگی کنار گذاشته شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه ایران سند تحول بنیادین آموزشوپرورش دارد و دیگر نیاز به اسنادی مانند ۲۰۳۰ نیست، ادامه داد: روی این سند در دولتهای گذشته و حال کار شده و سؤال این است که چرا باید سند ۲۰۳۰ را در کانون برنامهریزی آموزشی کشور خود قرار دهیم؟ در اینچئون کره با حضور مسئولان ۱۰۰ کشور از جمله ایران، در ارتباط با بخش آموزشی سند ۲۰۳۰ جلسهای برگزار شد و حاصل آن بیانیه اینچئون شد و با نشستی که در پاریس برگزار شد، حاصل این دو نشست تحت عنوان سند ۲۰۳۰ مطرح شد.
وی با اشاره به تدوین سند جامع آموزشی از سوی ۳۰ کارگروه که بر اساس بیانیه اینچئون تدوینشده بود، گفت: مقرر شد نظام آموزشی ما بر اساس این سند جامع که در ۳۰۰ صفحه تدوینشده بود عمل کند.
نظر شما