به گزارش قدسآنلاین به نقل از روابطعمومی اداره کل راه و شهرسازی لرستان؛ علیخانی افزود: کل مجموعه بافتهای فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی استان، ۹۰۱ هکتار است.
وی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۲۵ هکتار از استان معادل ۱۴ درصد محدودهی شهری را در خود جای داده است، افزود: برنامهریزی برای بافتهای تاریخی، ناکارآمد و سکونتگاههای غیررسمی انجام شده است.
به گفتهی علیخانی در خرمآباد ۷۲ هکتار معادل دو درصد و در بروجرد ۲۷۰ هکتار معادل هشت درصد بافت تاریخی وجود دارد.
وی افزود: برای محدودههای تاریخی با شهرداری و میراث فرهنگی هماهنگیهای لازم صورت گرفته و در شهرهای خرمآباد، بروجرد و دورود مطالعات طرحهای بازآفرینی انجام و عملیات اجرایی آنها آغاز شده است و تا پایان امسال نیزمطالعات طرحهای سایر شهرها انجام خواهد شد.
علیخانی با بیان اینکه در دلفان بافت حاشیهای نداریم، اضافه کرد: در این شهرستان که به عنوان پایلوت محرومیتزدایی مشخص شده، ۱۱۶ هکتار بافت فرسوده وجود دارد که ۱۵ درصد کل مساحت آن محدوده شهری است و ۳۸ درصد جمعیت در آن زندگی میکنند.
وی با اشاره به اینکه امسال در کل کشور ۲۷۰ محله جزو برنامه وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است، افزود: از این تعداد ۹ محله متعلق به لرستان بوده که در شهرستانهای خرمآباد، بروجرد و دورود واقع شده و عملیات اجرایی آنها آغاز شده است.
مدیرکل راه وشهرسازی لرستان با اعلام اینکه برای بازآفرینی محلات مذکور ۷.۳میلیارد تومان اعتبار مصوب از سوی وزارت راه و شهرسازی به این اداره کل ابلاغ شده است گفت: همچنین ۲۹ طرح در شهرستانهای ذکر شده در حال انجام و از پیشرفت مناسبی برخوردار است.
علیخانی افزود: در سکونتگاههای لرستان، اولویت نخست بهسازی و آسفالت معابر، جمعآوری آبهای سطحی، ساخت سرای محله، سالنهای ورزشی و مراکز بهداشت و انجام خدمات روبنایی در مناطق آسیبپذیر گل سفید و علیآباد خرمآباد، فلکالدین و درهغریب بروجرد و ناصرالدین دورود است.
نظر شما