به گزارش قدس آنلاین، حجتالاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی امروز در جلسه هماهنگی امور عمرانی و طرحهای اقتصادی مشترک با آستان قدس رضوی در استانداری خراسان شمالی اظهار داشت: با توجه به سفر مقام معظم رهبری به خراسان شمالی و طرح موضوع جمعیت و سبک زندگی اسلامی، مدیران و مسئولان باید در خصوص سبک زندگی اسلامی نه تنها در خراسان شمالی بلکه در سراسر کشور بازنگری داشته باشند. ارزیابی در خصوص عدالت اجتماعی و عدالت اقتصادی٬ پایبندی به قانون و قانون مداری باید در اولویت قرار بگیرد.
وی افزود: اخلاق و اخلاق مداری به عنوان یکی از شاخصهای سبک زندگی اسلامی و در نظر است که باید در این خصوص بازنگری صورت بگیرد.
تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: مهمترین تفاوت نظام مدیریتی ایران با مدیریت دنیا این است که مدیران و مسئولان ما در ابتدا باید پاسخگوی خداوند باشد و خود را در محضر خداوند ببینند. پاسخگویی به ارباب رجوع و مردم و دستگاههای اداری و نظارتی دیگر از مهمترین تفاوتهای نظام مدیریتی در ایران است.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: خود کنترلی در نظام اداری قویترین و کارآمدترین نظام کنترلی بوده که هر کسی موظف به رعایت قانونمداری و اخلاق است. مردم در نظام مدیریتی به نحوی تعریف میشوند که همیشه حق با آنها باشد و نظر نظام در خصوص مردم این است که باید مردم را دوست داشت و پیش نیاز این دوست داشتن باور مردم و توانمندیهای آنان است.
رئیسی افزود: جایگاه مردم در نظام٬ جایگاه تشریفاتی نیست و باید نگاه متفاوتی به مردم داشت. در دیدار اخیر مقام معظم رهبری با اعضای هیئت دولت ۱۲ محور مورد تاکید رهبر انقلاب بود که به نظر میرسد این ۱۲ محور مهمترین منشور پیش روی دولت است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: در انتخاب نیروها و افراد نظارت بیشتری داشته باشیم و نگاه بخشی و سیاسی در این خصوص کاملاً مضر است و فکر و دغدغه همه باید معیشت مردم باشد. در هر حوزهای که انگیزه انقلابی و روحیه جهادی و اعتماد به مردم دخیل باشد٬ کار با موفقیت پیش میرود اما اگر روحیه جوان محوری و انقلابی ضعیف باشد٬ آنجا کار متوقف میشود.
وی در خصوص خط مشی اقتصاد مقاومتی افزود: امروز اقتصاد کشور با مشکل روبرو شده است٬ لذا رهبر انقلاب نسخه کشور را اقتصاد مقاومتی دانستند. کشور ایران سه هزار کیلومتر ارتباط با دریا دارد و اروپا ارتباط چندانی با دریا ندارد٬ اما ۵۰ درصد تولید ناخالص ملی اروپا از دریا است در صورتی که کشور ایران تنها دو درصد از این آمار را به خود اختصاص داده است.
تولیت آستان قدس رضوی بیان داشت: کارآفرینی و سرمایه گذاری را باید در کشور گسترش داد به نحوی که با حمایت و توانمندسازی بخش خصوصی ادامه کارها را پیش برد. باید حمایتهای قانونی٬ حقوقی٬ قضایی و تسهیلاتی از کارآفرینان و سرمایه گذاران بخش خصوصی صورت گیرد و سمت و سوی تسهیلات به سمت تولید پیش رود٬ لذا وزارت خارجه و دیپلماسی باید در خدمت اقتصاد داخلی باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: موضوع امنیت اقتصادی از اهمیت ویژه ای برخوردار است به نحوی که اگر مبارزه با فساد اقتصادی جدی گرفته شود کارآفرینان بیشتری نمود پیدا میکنند و اقتصاد شکوفا میشود. نیروی انسانی کارآمد و ظرفیتهای مادی ومعنوی٬ دو عنصر قوی در نظام جمهوری اسلامی ایران هستند که برنامهریزی و مدیریت صحیح در این خصوص میتواند معیشت مردم را سامان دهد.
وی در پایان افزود: رفع محرومیت زدایی٬ تسهیل زیارت و مسائل فرهنگی و معرفتی زائر٬ از مهمترین اولویتهای آستان قدس رضوی است. همچنین اقتصادی آستان قدس رضوی بر دو پایه نذر و وقف استوار است و درآمدی غیر از این دو مورد ندارد.
نظر شما