به گزارش قدس آنلاین، دکتر محمد رضا صادقپور با گرامی داشت روز ملی تخم مرغ اظهار داشت: از سال ۱۳۸۸ و با هدف پایش سلامت تخم مرغ مصرفی در سطح استان طرح جامع نشانه گذاری تخم مرغ در واحدهای تولیدی تخم مرغ استان به اجرا در آمده و اجرای این طرح گام بزرگی در جهت ارتقاء سطح بهداشت، کیفیت تولید و رعایت حقوق مصرف کنندگان است.
وی افزود: این طرح با استقرار دستگاه های جت پرینت، در کلیه واحدهای تولید تخم مرغ و کنترل و پایش ماهیانه تخم مرغ های عرضه شده در تمامی شهرستان ها و نیز پیگیری موارد تخلف از طریق نظارت مستمر بر فروشگاه ها و مراکز عرضه تخم مرغ به صورت کامل در سطح استان اجرایی شد و بدین ترتیب تاریخ تولید و مدت زمان مجاز مصرف این فراورده ی خام دامی به صورت کامل تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی و در دسترس مصرف کنندگان قرار گرفت.
صادقپورتخم مرغ را به عنوان یک فرآورده ی پرطرفدار و مفید دانست و گفت: تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد و به رشد کودکان و تقویت قوه ی بینایی و سلامت استخوان ها و پیشگیری از بعضی از بیماری ها کمک می کند.
وی با اشاره به این نکته که بهترین زمان مصرف تخم مرغ در دمای اتاق (۲۵ درجه سانتیگراد) حداکثر یک هفته و داخل یخچال (۴ درجه سانتیگراد) یک ماه می باشد، از مردم خواست از خرید و مصرف تخم مرغ های فاقد نشان خودداری نموده و هنگام خرید به تاریخ تولید تخم مرغ توجه نمایند و در صورت مشاهده تخلف مراتب را به شبکه های دامپزشکی شهرستان ها اطلاع دهند.
نظر شما