به گزارش قدس آنلاین، غلامرضا شریعتی در اولین جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره ملی گل نرگس بهبهان که با حضور خسرو نشان، مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان، محمد صادق کریمیکیا، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، علی مظفری، فرماندار بهبهان و نیز برخی مسئولان دستگاههای اجرایی استان در سالن جلسات استانداری خوزستان برگزار شد، جشنواره گل نرگس بهبهان را الگویی برای کل استان خواند و افزود: هر یک از شهرستانهای استان، باید براساس پتانسیلها و داشتههای خود در زمینههای مختلف، جشنوارهای ویژه و مختص به خود را داشته باشند.
او ادامه داد: چنانچه به کشورهای توسعه یافته نگاهی انداخته شود، متوجه خواهیم شد یکی از مواردی که باعث گردش پول، تولید ثروت جدید و رونق اقتصادی بیشتر میشود، برگزاری جشنوارههای مختلف است؛ تا جایی که گاهی دیده میشود برخی ایالتها در جهان براساس استعدادهای انسانی یا طبیعی خود، حدود ۲۰ تا ۳۰ جشنواره مختلف را طی یک سال برگزار میکنند.
استاندار خوزستان با بیان اینکه خلاء چنین جشنوارههایی به لحاظ کمی در کشور به شدت احساس میشود، افزود: این جشنوارهها قابلیت ایجاد کار و اشتغال را دارا هستند و باید در دستور کار شهرستانها قرار بگیرند.
او اضافه کرد: این جشنوارهها علاوه بر اینکه موجب شناسناندن قابلیتهای یک شهر، استان و حتی کشور میشوند، باعث رونق اقتصادی، تولید ناخالص ملی و تبلیغ نیز میشوند و رفتوآمدگردشگران را به مناطق مختلف افزایش خواهند داد.
شریعتی با اشاره به جشنوارههای دیگر نظیر جشنواره "گلابگیری" در کاشان خاطرنشان کرد: چنین جشنوارههایی به مرور مطرح شدند و چنانچه جشنواره گل نرگس نیز تداوم داشته باشد، قطعا مطرحتر از گذشته خواهد شد. تداوم این جشنواره در کنار برگزاری جشنوارههای مختلف در سایر شهرستانهای استان، خوزستان را در کانون نگاهها قرار خواهد داد.
او بر لزوم تعریف دستکم یک جشنواره برای همه شهرستانهای استان در سال تأکید کرد و گفت: دولت برای شروع میتواند یک جشنواره را برای شهرستانها تعریف کند و بعد از دولت، نهادهایمردمی میتوانند کمک شایانی به رسیدن به این هدف کنند.
استاندار خوزستان، برگزاری جشنواره گل نرگس را حرکتی ارزشمند دانست و ابراز امیدواری کرد: با حمایتها، پیگیریها و برنامهریزیهای محمدصادق کریمیکیا، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و خسرو نشان، مدیرکل میراث فرهنگی استان، این جشنواره به مراتب باکیفیتتر، مفصلتر و گستردهتر از سال گذشته برگزار شود.
او خطاب به برگزارکنندگان و مسئولان اجرایی جشنواره نیز تأکید کرد: موضوع تبلیغات را جدی بگیرند و با دعوت از مسئولان استانی و کشوری به جشنواره، در راستای پربارتر شدن جشنواره و استقبال خوب از آن گام بردارند.
شریعتی از مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان خواست تا با جدیت و با درنظر گرفتن همه جوانب و پیشنهادات، پیگیر برگزاری هرچه بهتر جشنواره باشد و به سایر دستگاههای اجرایی استان نیز تاکید کرد میراث فرهنگی را در این موضوع یاری رسانند.
او اظهار امیدواری کرد: با تبلیغات مناسب و اساسی صداوسیما و اصلاح برخی مسائل اجرایی، جشنوارهای تاثیرگذار و در شأن استان خوزستان و شهرستان بهبهان برگزار شود.
نظر شما