به گزارش قدس آنلاین، آیتالله عبدالکریم فرحانی نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در جلسه امروز چهارمین اجلاسیه مجلس خبرگان، اظهار داشت: وقتی که مشکلات مختلف موجود را شماره گذاری میکنیم، میبینیم که حضرت آقا در همه حوزه های مختلف در سه دهه اخیر، رویکرد و مطالبات راه گشایی را تبیین کردهاند. لکن در مجموعه سی سال با بی توجهی مجموعه اجرایی کشور مواجه شدهایم.
وی افزود: دغدغهها، هشدارها و راهکارهای ایشان در باب ارتجاع فرهنگی، اشرافی گری، فساد مالی، اقتصاد مقاومتی، مبارزه با قاچاق، فضای مجازی و مقولاتی از این دست، در جلسات متعدد با متولیان این امور مضبوط گشته است اما با گذشت قریب به سی سال از جنگ تحمیلی و نگاه به وضعیت موجود، این سوال به ذهن میآید که علت بر زمین ماندن این مطالبات چیست؟
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به فرمایشات رهبری مصادیق این مطالبات را مطرح کرده و افزود: به عنوان مثال، ایشان در اردیبهشت ۷۲ فرمودند بعد از جنگ تلاشهایی شده که وضعیت به حالت قبل از انقلاب برگردد. یعنی حرکت رو به عقب ، یعنی قهر با مذهب و با بنیانهای بومی، یعنی دلبستگی و وابستگی بی قید و شرط به غرب، یعنی بزرگ شمردن هر آنچه مربوط به بیگانه است و حقیر نمودن هر آنچه مربوط به خودی است که باطنش تحقیر ملت ایران است.
آیتالله فرحانی خاطرنشان کرد: حالا بعد از ۲۰ سال حضرت آقا مجددا در دیدار مردم تبریز ارتجاع انقلاب را تبیین میکنند و فرمودند ارتجاع یعنی بازگشت به عقب و چیز خطرناکی است یعنی بازگشت خوی اشرافی گری و فساد و تبعیض. ارتجاع وقتی اتّفاق میافتد، معنایش این است که همان آدمهای انقلابیِ سابق سرِ کارند امّا خط را عوض کردهاند، راه را عوض کردهاند؛ کأنّه انقلاب شده بود برای اینکه آنها بروند و ما بیاییم سرِ کار!
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان پس از اشاره به مصادیق دیگر این مطالبات در باب مبارزه با فساد و قاچاق، اقتصاد مقاومتی،فضای مجازی گقت: نهایتا وقتی هشدارهای ۲۰ ساله آقا ملاحظه و بررسی شود، به نفوذ یک اتاق فکر در برنامه ریزی کلان کشور در تقابل با اندیشه انقلابی پی خواهیم برد. اتاق فکری با رویکرد ارتجاع از روحیه انقلابی به روحیه اشرافیگری، عدم جدیت در مبارزه با فساد، عدم توجه به بنیادهای داخلی در فرهنگ و اقتصاد و تلاش برای حذف آنها مشاهده میشود لذا میبینیم که سال گذشته دبیر شورای عالی فضای مجازی و امسال فرمانده کل سپاه در اجلاسیه خبرگان تصریح کردند که ارادهای برای حل مشکلات مربوطه وجود ندارد.
وی افزود: وقتی بحث نقد معصوم و نقد رهبری و بی توجهی به مطالبات مذکور، مطرح میشود، وقتی در باب حقوق شهروندی و فضای مجازی مطالبی در راستای همین ارتجاع و بازگشت رو به عقب مطرح شود. وقتی در بحث جبهه مقاومت ما شاهد مقاومت داخلی و مانع تراشی داخلی حتی در شورای امنیت باشیم و از طرفی دستگاه دیپلماسی کشور نتواند از این پیروزی خوب استفاده کند. وقتی اعتراضات و اغتشاشات اخیر با تدبیر حضرت آقا و هوشیاری مردم در ۲۲ بهمن جمع میشود، میبینیم مسئله رفراندوم و سوار کردن اصحاب فتنه و همه آنهایی که از قطار انقلاب پیاده شدند را مطرح میکنند.
آیتالله فرحانی تصریح کرد: مجموعه این عملکرد این تحلیل را تایید میکند که اتاق فکری وجود دارد که در پی ارتجاع فرهنگی و اقتصادی و در تقابل با اندیشه امام و مطالبات مقام معظم رهبری است و نتیجه آن بر زمین ماندن مطالبات ایشان و سهل انگاری در حل مشکلات مردم است. نتیجه آن تنها ماندن مقام معظم رهبری است. چرا باید کار به آن جا برسد که ایشان بخاطر عدم تحقق عدالت عذرخواهی کند.
وی در پایان به نقش مهم مجلس خبرگان در این راستا پرداخت و افزود: سوال بنده این است که این مجموعه فکری و انقلابی ارزشمند خبرگان چه کردهاند؟ در حالی که چندین بار مقام معظم رهبری به اهمیت نقش خبرگان در عرصه اشاره کردهاند. چرا مجلس خبرگان نمیتواند قطع نامه صادر کند؟ آیا وقت آن نرسیده است که با اصلاح فوری بعض آییننامه ها و فرآیندها زمینه همراهی جدی و به هنگام خبرگان در این موارد را تعریف کنیم.
عضو مجلس خبرگان خاطرنشان کرد: مجلس خبرگان ظرفیت و پتانسیل بالایی در تحقق منویات رهبری و حل مشکلات مردم دارد که برای به فعلیت رساندن آن ، مسیر قانونی آن باید تعریف و تبیین شود. امیدوارم با حضور به وقت مجموعه علما و اعضای مجلس محترم خبرگان، ۴۰ سالگی انقلاب، سال تحقق مطالبات در زمینه عدالت ، مبارزه با فساد و اشرافی گری باشد و این همان چیزی است که تسکین درد مردم خواهد بود.
نظر شما