فرمولاسیون این کپسول گیاهی که لیورفول 120 نام گرفته، توسط شرکت دانش بنیان 'کیمیا فرآور بوعلی' مستقر در مرکز رشد فرآورده های دارویی این دانشگاه تولید شده است.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان 'کیمیا فرآور بوعلی' در این خصوص گفت: داروی مذکور ترکیبی از عصارههای گیاهی خار مریم، قاصدک، چیساندرا، اسفرزه و سایر ترکیبات مؤثر است که برای اولین بار در کشور تولید شده است.
دکتر فاطمه حسن زاده افزود: کپسول لیورفول برای محافظت کبد و تنظیم مطلوب آنزیمهای کبدی، تسکین التهابهای کبدی و تقویت عملکرد کبد با خاصیت آنتی اکسیدانی و مؤثر در کنترل بیماری کبد چرب کاربرد دارد.
وی خاطرنشان کرد: این کپسول گیاهی در درمان هپاتیت حاد و مزمن مؤثر است و مصرف آن علاوه بر بهبود ویژگیهای بافتی کبدی، منجر به نرمال شدن سطح آنزیمهای کبدی و بیلیروبین توتال در بیماران مبتلا به بیماریهای کبدی ناشی از مصرف الکل نیز می شود.
وی بیان کرد: این فرآورده دارویی اکنون مراحل اولیه پذیرش کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو را طی کرده و امید است تولید صنعتی آن تا پایان سال 97 آغاز شود.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب پزشکی شرق کشور دارای افزون بر 9 هزار دانشجو و افزون بر 20 هزار کارمند بهداشتی و درمانی است.
نظر شما