به گزارش قدس آنلاین، محمدعلی فرهمند راد بیان کرد: متوسط برداشت گوجه فرنگی در هر هکتار ۳۵ تن است که علاوه بر تأمین نیازهای داخلی شهرستان برای مصرف به سایر شهرستانها و استانها صادر میشود.
وی افزود: به طور متوسط هر کیلوگرم ۱۴۰۰۰ ریال به فروش میرسد که در مجموع ۴۱۶ میلیارد ریال عاید گوجه کاران این شهرستان شده و اشتغالزایی ۸۵۰ نفر به طور مستقیم و ۱۰۲۰۰۰نفر غیر مستقیم را به دنبال دارد.
فرهمند راد گفت: برداشت گوجه فرنگی از اواخر تیرماه سال جاری آغاز میشود و تا اوایل مهرماه ادامه دارد و اوج برداشت این محصول در نیمه اول شهریور ماه است.
مدیر جهادکشاورزی نیشابور عنوان کرد: بخشی از گوجه فرنگی تولید شده در این شهرستان به صورت تازه خوری مصرف میشود و مازاد محصول تولیدی برای فراوری و تبدیل به رب گوجه فرنگی به کارخانه انتقال داده می شود.
منبع:ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما