به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی استان همدان، دکتر محمد کاظم زاده مدیرنظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی اظهار کرد: هفته جهانی غذا به صورت ملی به مدت یک هفته برگزار میشود و این شعار به دنبال تحت تاثیر قرار دادن جهان است.
کاظم زاده افزود: امسال کنترل گرسنگی تا سال ۲۰۳۰ مورد توجه شعار جهانی بوده و برنامه ریزی برای اصلاح الگوی زندگی بسیار مورد توجه است زیرا مقوله کاهش قند، نمک و چربی و دیگر بیماریهای مزمن و بیماریهای غیرعفونی کشور را با مشکلات زیادی مواجه میکند.
وی با بیان اینکه در مصرف قند و شکر و روغن ازجمله بالاترین میزان مصرف مربوط به ایران است، اظهار کرد: با فرهنگ سازی مناسب میتوان بیماریهای غیرواگیر را کاهش داد.
مدیرنظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتیافزود: استراتژی اول کاهش قند و چربی است و دومین موضوع نشانگرهای رنگی تغذیه است که راهنمای خوب و ابزاری مناسب برای انتخاب بهترینها است.
وی با اشاره به اینکه کنترل و نظارت بر مواد قاچاق سلامت محور جامعه از دیگر موضوعات مهم است، گفت: امسال سال تشدید قاچاق کالای سلامت محور است و باید محصولات تحت نظارت سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت باشند تا بدانیم کالا قابل استفاده است یا خیر.
کاظم زاده با بیان اینکه مانور مشترک به صورت نمادین برگزار میشود، گفت: این مانور برای یادآوری این است که ما پاسدار خط اول کنترل قاچاق کالای سلامت محور باشیم .
وی با تاکید بر اینکه باید برای کنترل قاچاق فرهنگ سازی شود، اظهار کرد: افراد بر اساس برچسب جنس سالم را خریداری میکنندهمچنین تلفنهای برای دریافت گزارشهای مردمی در اختیار مردم است و لازم است فرهنگ سازی در سطوح مختلف انجام شود.
مدیرنظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با اشاره به تعامل سازنده واحدهای مختلف دانشکاه با اصحاب رسانه یادآور شد که به لطف روابط عمومی خوب و همکاران رسانه ای، ارتباط رسانه ای خوب و بستر مناسبی در این زمینه فراهم شده است.
وی نقش آموزش در بین اقشار مختلف را مهم خواند و گفت: آموزش در مدارس موجب میشود هسدارهای لازم به گروه هدف اعلام شود.
کاظم زاده با بیان اینکه آموزش به صنف آرایشی بهداشتی انجام میشود گفت: کلاسهای مشترک برای صنف فروشنده های آرایشی بهداشتی بزودی انجام میشود.
در ادامه افراد حاضر در جلسه به بیان پیشنهادهایی به منظور برگزاری شایسته این مانور پرداختند.
انتهای پیام/
نظر شما