به گزارش قدس آنلاین، علی باغدار دلگشا بیان کرد: ۳۰ مهرماه آخرین فرصت که دانشجویان میتوانستند آثار خود را به این جشنواره بارگذاری کنند اما به درخواست دانشجویان تا ۶ آبان ماه تمدید شد. ۶ آبان آخرین فرصت دانشجویان که میتوانستند آثار خود را در سامانه جشنواره هجدهم نشریات دانشجوی دانشگاه فردوسی بارگذاری کنند.
وی درخصوص تغییر آیین نامه جشنواره نشریات دانشگاه فردوسی اظهارکرد: یکی ازتغییرات درحوزه رسته ها، تصمیم بر حذف ائتلاف علوم انسانی است؛ زیرا موضوعات فرهنگی، اجتماعی، ادبی، صنفی سیاسی وهنری وغیره... زیرمجموعه علوم انسانی هستند.
سرپرست خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد اضافه کرد: برای اولین بار دو محور ویژه که شامل آسیبهای اجتماعی و مسائل زنان به جشنواره اضافه شده است. این دو بخش بسیار مورداستقبال دانشجویان قرار گرفته است، به خصوص مسائل زنان دارای بیشترین حجم ازنظر گستردگی را داراست و بالاترین آثار ثبت شده مربوط به این قسمت است.
دلگشا گفت: این جشنواره دارای رسته های مختلفی است. درهر رسته داوران متخصص همان حوزه هستند، آثار برای داوران به همراه لینک یا نسخه کاغذی اثر به همراه فرم برای داور ارسال میشود. داوران متناسب با معیار و ملاک های داوری که در بنهای داوری درج شده به داوری می پردازند. به عنوان مثال درفرم داوری مسائل زنان مواردی مثل رعایت اصول مقاله نویسی، درست نویسی، ساختار مقاله، سوژه، حجم و جامعیت جزو شاخص های داوری هستند.
وی خاطرنشان کرد: داوران به دستههای سیاسی، ادبی، حوزه ی آزاداندیشی، متخصص درحوزه مسایل زنان تقسیم میشوند که هراثر برای داور متخصص آن حوزه ارسال میشود. این اختیار را به داوران می دهیم که ۵۰ اثر برای آنها ارسال شود و آنها غربال گری کنند که کدام آثار درسطح داوری هستند تا داوری شوند.
سرپرست خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد افزود: جشنواره فرصتی است که دانشجویان توانمندی خود را محک بزنند و بستر مناسبی است که یاد بگیریم فعالیت جمعی و گفت و گومحوری انجام دهیم.
دلگشا یادآور شد: هیئت داوران وکمیته اجرایی جشنواره هجدهم نشریات دانشگاه فردوسی تمام تلاش خود را میکنند تا با تاکید براصل شایسته سالاری ولیاقت فرهنگی بتوانند به رقابت با یکدیگر بپردازند.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما