به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره استاندارد یزد ، محمد حسین ماجدی به مناسبت روز ملی کیفیت در بازدید از شرکت سیم و کابل ستاره یزد، اظهار داشت: همان گونه که همگان مطلع هستند در استانداردهای ملی تدوین شده کشور ما ، بازه ای از کیفیت را تعریف می کنند که از نگاه حاکمیت ، حداقل های مطرح شده، کمینه مقادیری است که پایین تر از آن به بهداشت و ایمنی جامعه آسیب می زند و هزینه های مترتب به جلوگیری و درمان را افزایش می دهد.
وی افزود : ازجمله نکات امیدوار کننده و فرح بخش این است،که برخی از صاحبان صنایع در این استان ، با به روز رسانی فناوری تولید، محصولات با کیفیت و ناب تولید می کنند.
ماجدی تصریح کرد: این رویه که برخاسته از اصالت و تدین مردمان زحمتکش این منطقه می باشد، سبب شده است تا تولیدات یزدی در خیلی از کشورهای جهان شهره باشد و متقاضیان با اطمینان خاطر از این کالاها استفاده نمایند.
این مسئول خاطرنشان ساخت: صاحبان صنایع وخدمات وکسانی که عمر خود را در راه صنعتی نمودن استان یزد مصروف داشته اند ، پذیرفته اند که استقرار نظام استاندارد به نظم و قانون مندی در همه شئون جامعه انجامیده و بنای خود را در بازار کار و رقابت ، جلب رضایت مشتریان اعم از داخلی وخارجی قرار داده اند و قطعا"تعامل ما و تولید کنندکان موجب پیشرفت استان و کشور شده و چرخش چرخهای اقتصادی وصنعتی بهتر انجام خواهد شد .
دبیر شورای فرهنگ سازی حمایت از کالای ایرانی گفت: براین باوریم که اجرای قوانین و مقررات از طریق ایجاد فضای آرام قابل دست یابی است و زنده نگه داشتن آن موجب برجسته شدن کیفیت می شود و نتیجه این برجستگی اعتماد به نشان مقدس استاندارد و هموار شدن راه برای جهانی کردن آن است .
ماجدی افزود: ما تلاش کرده ایم تا با اصلاح فرآیندها و روان سازی آنها ، ارتباطاتمان را با آنان که کمر همت به حمایت از کالای استاندارد ایرانی بسته اند، قوی تر سازیم و تلاش کرده ایم تاخود را گرفتار کارهای کوچک و کند اداری نسازیم تا منافع صاحبان صنایع و خدمات حفظ و در عین حال پاسدار حقوق شهروندان باشند و برای بهره وری هرچه بیشتر زمان را مدیریت کرده ایم .
وی تصریح کرد: در این سالها تلاش کرده ایم تا انگیزه ها برای ارتقای کیفیت و رعایت استانداردها افزایش یابد ، در این راه برای تحول از همه ایده هایی که صادقانه به ما داده شود استفاده می نماییم و ضمن این که تاکید دارم که کیفیت واستاندارد را باید باور داشت، چراکه ایجاد این باور نوعی هنر فرهنگی است .
انتهای پیام /
نظر شما