به گزارش قدس آنلاین، مخصوصا اگر پشت جناق باشد و با احساس سنگینی به پشت یا با تعریق همراه باشد. اگر این درد به بازوها یا یک بازو منتقل شود و یا فک تیر بکشد نیز باید اقدام سریعی انجام داد و اصلا نباید تکان خورد چرا که ممکن است شروع یک سکته قلبی باشد.
قلب، نبض حیات آدمی است، حیاتی که نجاتش در گرو علم و پیشرفت دانش بشری است. قلب همان عضو شکنندهای است که اگر در گذشته به لحاظ عاطفی بیشتر هوایش را داشتیم اما این روزها باید با صحیح کردن شیوه زندگیمان هوایش را داشته باشیم.
هوای آلوده، مصرف سیگار، مصرف غذاهای پرکالری و از همه مهم تر سبک زندگی ناصحیح و بیتحرک بشر امروزی و ... از عواملی است به این عضو خونرسان و مهم بدن آسیب میرساند و به نوعی بازی با مرگ در کشاکش زندگی است.
کنگره بین المللی پزشکان قلب ایران و اروپا این روزها در بیمارستان رضوی وابسته به آستان قدس رضوی در حال برگزاری است. با ارتقاء سطح علمی پزشکان بیماران بسیاری نیز درمان میشوند. کنگرهای که گرچه این ایام صدها پزشک را گرد همآورده اما ممکن است هر آموزهاش ناجی جان انسانهای بیشماری باشد.
برخی از پزشکان علت اصلی مرگ و میر در کشور را بیماریهای قلبی و عروقی عنوان میکنند و برخی از تولد یک کودک مبتلا به بیماری قلبی در میان 100 کودک میگویند و برخی معتقدند ایران کشوری موفق در کنترل سکتههای حاد قلبی است.
در هر صورت مشهد این کلان شهر مذهبی حالا در جادهای دیگر به نام گردشگری سلامت نیز وارد شده است چرا که به اذعان متخصصان بسیاری که در این کنگره گرد هم آمدند، آخرین تکنولوژیهای روز در بیمارستان رضوی استفاده می شود و متخصصان خبره ای نیز کنترل تپش مجدد قلبها را در دست گرفتهاند.
دکتر علیرضا حیدری بکاولی دانشیار قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد و فلوشیپ الکتروفیزیولوژی قلب و فوق که در واقع متخصص بینظمیهای قلبی است، اگر چه معتقد است در اقدامات درمانی بیماریهای قلب پا به پای کشورهای مدرن حرکت میکنیم اما همچنان بیماریهای قلب و عروق را یکی از مهمترین علل مرگ و میر در کشور عنوان میکند.
او بیمارستان رضوی را یکی از محورهای گردشگری سلامت میداند چرا که با سرمایه گذریهای آستان قدس رضوی توانسته است از مجهزترین بیمارستانهایی باشد که توسط نیروهای متخصص در این حوزه اداره میشود.
دکتر عبدالرحمن کردنژاد متخصص قلب و عروق از شهرستان دزفول از دیگر شرکت کنندگان در این کنگره بوده که معتقد است بیمارستان رضوی میتواند حرف اول را در گردشگری سلامت بزند.
او میگوید: ده درصد از افرادی که متولد میشوند به بیماریهای قلبی و عروقی مبتلا هستند که البته فقط یک درصد از این افراد نیاز به عمل جراحی دارند و خوشبختانه با توجه به پیشرفتهایی که صورت گرفته این درمانها در حال انجام است.
دکتر حجت میرزاییان فوق تخصص مرکز قلب شهید رجایی تهران است، او از خدمات خوبی میگوید که به وسیله آن بیمار میتواند از طول عمر خوب و زندگی کاملا طبیعی برخوردار باشد.
دکتر میرزاییان میگوید: خوشبختانه در کشور این توانایی را داریم که بیماریهای مادرزادی قلبی را قبل از تولد یعنی در دوران جنینی در مادری که باردار است تشخیص دهیم و با ارزیابی خوب و صحیح از بیمار تصمیم گیریهای خوب و درستی چه قبل از تولد و چه بعد از تولد داشته باشیم.
محفل پزشکان قلب و عروق در بیمارستان رضوی به برکت سایه گسترانی حضرت رضا(ع) در این عرصه نیز گرم است و دانشمندان علوم قلبی، چه ایرانی و چه غیر ایرانی همه در تلاشاند تا با در هم آمیختن تجربیات شان قلب آسیب دیده آدمی را باری دیگر به تپش وادارند.
منبع:آستان
انتهای پیام/
نظر شما