به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، سیدیاسر رایگانی در نشست خبری امروز خود درباره عملکرد این سازمان در ۹ ماهه منتهی به دیماه اظهار کرد: در این مدت حدود ۴۰۰ هزار پرونده وارد شعب کشوری سازمان تعزیرات شده است که این میزان رشدی ۱۱ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهد.
سخنگوی سازمان تعزیرات با بیان اینکه جرایم مربوط به این میزان پرونده با رشد ۲۶ درصدی به ۷۰ هزار میلیارد ریال رسیده است گفت: ۲۷۹ هزار و ۳۶۶ پرونده مربوط به حوزه کالا و خدمات بوده است که متخلفین آنها به پرداخت جرایمی بالغ بر ۳۵ هزار میلیارد ریال محکوم شدهاند.
وی درباره پروندههای حوزه بهداشت و درمان گفت: ۳۴ هزار پرونده در این حوزه تشکیل شده است که ۱۴۵ میلیارد ریال جریمه نیز برای متخلفان صادر شده است.
رایگانی با اعلام تشکیل ۳۰ پرونده برای شرکتهای لبنی در ۹ ماهه گذشته گفت: از این تعداد، ۵ پرونده در شعب تجدیدنظر است که از این ۵ مورد، دو شرکت به پرداخت بیش از ۴۱۰ میلیارد ریال جریمه محکوم شدهاند که فعلا نمیتوان اسامی آنها را اعلام کرد.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به بازار ملتهب گوشت، مرغ و لبنیات گفت: در جلساتی که ستاد تنظیم بازار برای قیمتگذاری تشکیل میشود، نمایندگان تمام اصناف مرتبط حضور دارند و قیمت نهایی با اطلاع آنها وضع میشود ولی متأسفانه شاهد هستیم بعد از اعلام قیمتها، در سطح بازار بازهم تخلفاتی مانند گرانفروشی رخ میدهد. به عنوان مثال در حوزه لبنیات با وجود اینکه اعلام شد قیمت برخی اقلام باید کاهش پیدا کند، نهتنها شاهد کاهش قیمت نبودیم، بلکه بازهم قیمت برخی اقلام لبنی افزایش پیدا کرد. وزیر صنعت و وزیر جهاد کشاورزی تاکنون بارها درباره قیمت مصوب مرغ صحبت کردهاند اما در سطح بازار توجهی به این حرفها نمیکنند و از اجرا و پذیرش تصمیمات سر باز میزنند.
وی با بیان اینکه در روزها و هفتههای آینده سازمان تعزیرات ورود جدیتری به بازار کالاهایی مانند لبنیات، مرغ و گوشت خواهد داشت گفت: در دو ماه گذشته، متأسفانه بحث قاچاق دام افزایش یافته است که در این زمینه ۶۱۳ پرونده به ارزش ۵۵ میلیارد تومان تشکیل شده است که برای ۴۳۹ مورد حکم محکومیت صادر شده است.
رایگانی با تأکید بر اینکه نظر ما این است که بارگیری هرگونه دام بدون همراه داشتن اسناد و مدارک مربوطه، قاچاق محسوب میشود، گفت: در برخی از استانها حتی گزارش مربوط به قاچاق دام مولد داشته ایم.
سخنگوی سازمان تعزیرات همچنین با اشاره به ماجرای استفاده از ذرت دامی برای مصارف انسانی توسط دو شرکت معروف گفت: با ارجاع گزارش از سوی وزارت بهداشت در این خصوص، دو پرونده در شعب تعزیرات حکومتی استان البرز تشکیل شده است. دو محموله به میزان ۲ هزار تن که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده بود توقیف شده است که متأسفانه حدود ۷۰۰ تن از این ذرتها بدون رعایت کمترین نکات بهداشتی، در فضای باز نگهداری می شدند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
نظر شما