به گزارش قدس آنلاین به نقل از سایت خبری کمیته امداد، فرزند مددجوی تحت حمایت کمیته امداد شهرستان مهریز که به عنوان مهاجر جنگی همراه با خانوادهاش از جزیره مینو به یزد مهاجرت کرده است، گفت: با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران از جزیره مینو که هممرز با کشور عراق و جزو اولین مناطقی بود که توسط رژیم بعث عراق به آنجا حمله شد به همراه بخش قابلتوجهی از مردم شهرهای آبادان و خرمشهر به مناطق مختلف کوچ کردیم و پس از زندگی در کمپهای تبریز و کرمان درنهایت در شهرستان مهریز ساکن شدیم.
سلمان اظهارداشت: ۲۱ ساله بودم که عراق به ایران حمله کرد و من تنها عضو خانواده بودم که پس از مهاجرت به شهرستان مهریز در این شهر ماندگار شدم و ازدواج کردم.
وی که هماکنون ۵۹ سال دارد گفت: در شهرستان مهریز مشغول کار بنایی بودم تا اینکه به بیماری قلبی مبتلا شدم و قلبم را به تیغ جراحی سپردم، دیگر توان کار بنایی را نداشتم و از کارافتاده شدم، به همین جهت به کمیته امداد مراجعه کردم و از خدمات این نهاد بهرهمند شدم، آذرماه سال ۹۲ با دریافت ۱۵ میلیون تومان وام اشتغال به فروش تلفن مشغول شدم، چند سال به این کار ادامه دادم ولی توفیقی به دست نیاوردم.
این مددجوی کارآفرین ادامه داد: در اواخر سال ۹۵ دوباره به کمیته امداد مراجعه کردم و با مشورت کارشناسان حوزه اشتغال و خودکفایی تغییر شغل دادم و با تبدیل سرمایه قبلی و همچنین دریافت ۱۵ میلیون تومان وام تکمیلی طرح پرورش اسب را راهاندازی کردم و یک جفت اسب نژاد دره شور و عرب خریداری و از طریق فروش کرهاسب شروع به کسب درآمد و تأمین آذوقه مصرفی اسبها کردم.
وی افزود: مادیان هر ۱۱ ماه یک کره به دنیا میآورد، ازآنجاییکه درآمد پرورش اسب در کره کشی است و اینکه کره زیبا شود یا زشت و یا اینکه نر باشد یا ماده در قیمت فروش تأثیرگذار است.
سلمان با بیان اینکه سرمایه کنونی وی از پرورش اسب حدود ۱۰۰ میلیون تومان است ادامه داد: ماهیانه دو میلیون تومان برای تأمین آذوقه اسبها و چهار میلیون تومان برای هر بار کشش اسب هزینه میشود.
وی بازار فروش اسبها را در شهرهای شیراز و رفسنجان عنوان کرد و گفت: هماکنون سه نفر بهطور مستقیم از طریق این طرح مشغول فعالیت هستند و امید است با توسعه طرح و ایجاد فضای بهتر برای پرورش و نگهداری اسبها، تعداد بیشتری مشغول به کار شوند.
انتهای پیام/
نظر شما