به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی، محمدعلی شریکیان مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی میزان تولید سالانه قارچ خوراکی را در این استان ۴۰۰ تن عنوان کرد و افزود: قارچ خوراکی توسط ۵ واحد صنعتی و ۸۰ واحد مشاغل خانگی تولید می شود.
وی گفت: دو واحد صنعتی در شهرستان بجنورد و اسفراین هر یک با ظرفیت ۲۰۰ تن با استفاده از تسهیلات ارزان قیمت احداث شده و تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
وی ادامه داد: آموزش و انتقال یافته های علمی ، صدور مجوزهای لازم و تامین تسهیلات سرمایه ای و سرمایه در گردش جهت بهره برداران و متقاضیان، از جمله مهمترین اقدامات اجرایی جهاد کشاورزی است.
انتهای پیام/
نظر شما