به گزارش قدس آنلاین ، مهدی پچاز در آیین افتتاحیه کارگاه آموزشی تربیت مربی تسهیل گری صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی، اظهار کرد: با همکاری صندوق کارآفرینی امید 60 صندوق تاکنون اعتبار خود را دریافت کردهاند.
وی با بیان اینکه امیدوارم با همکاری صندوق کارآفرینی امید بتوانیم ظرفت و تعداد صندوقها را افزایش دهیم، ادامه داد: صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی الگوی موفق اقتصاد مقاومتی در راستای توانمندسازی زنان روستایی و فراهم کردن شرایط دسترسی آنها به منابع مالی است که منجر به ایجاد اشتغال و تولید درآمد در جوامع روستایی میشود.
سرپرست مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: نهادینه کردن مشارکت زنان روستایی در راستای فعالیتهای مختلف بخش کشاورزی و توسعه روستایی و توجه ویژه به زنان آسیبپذیر روستایی و عشایری با اولویت زنان سرپرست خانوار، از جمله سیاستهای کلی تشکیل صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی است.
پچاز تاکید کرد: ایجاد بستری مناسب برای مشارکت زنان و ارتقای مهارتهای فردی و اجتماعی زنان روستایی از طریق برنامههای آموزشی به خصوص برگزاری کارگاه، کلاسهای آموزشی و بازدیدهای ترویجی از جمله اهداف اصلی تشکیل صندوقهای اعتباری است.
وی گفت: پروژه تشکیل و اجرای صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی چندین سال است که با هدف بهبود وضعیت اقتصادی کشور، کاهش بیکاری، عدالت اجتماعی و کاهش فقر در مناطق روستایی آغاز شده و هم اکنون نیز ادامه دارد.
سرپرست مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: صندوق اعتبارات خرد به ایجاد اشتغال متناسب با روستا برای زنان روستایی کمک میکند و مهاجرت روستاییان به شهرها را از این طریق کاهش میدهد.
در ادامه این جلسه حسنی معاون صندوق کارآفرینی امید گفت: در راستای سیاستهای حمایتی صندوق در بحث روستایی 55 میلیارد تومان در قالب صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی پرداخت و مابقی نیز در دست اقدام و پرداخت است. امیدواریم با تقویت اقتصاد خانوارهای روستایی باعث کاهش فقر باشیم.
انتهای پیام
نظر شما