به گزارش قدس آنلاین به نقل ازروابط عمومی نظام دامپزشکی استان همدان، سید مسعود ذوالحواریه رئیس نظام دامپزشکی استان همدان اظهار کرد: تمام واحدهای طبخ و عرضه غذا، اعم از رستورانها، طباخی ها و فست فودی های استان همدان، در اجرای قوانین و بخشنامه های سازمان دامپزشکی کشور، مبنی بر بکارگیری مسوولان فنی- بهداشتی در تمام واحدهایی که به هر نحوی با تولید، فرآوری و عرضه مواد خام دامی در ارتباطند، دارای مسوول بهداشتی مقیم در واحد هستند.
وی با اشاره به همکاری خوب اتحادیههای صنفی مربوط، در اجرای این قانون اعلام کرد: با اطمینان به همه هم استانی ها و مسافران عزیزی که به استان ما قصد سفر دارند، می گویم که در امنترین رستورانهای ایران از نظر استفاده از مواد اولیه، نظیر گوشت که به خصوص بدلیل گرانی هایش، اخیراً باعث بروز نگرانی هایی برای شهروندان شده بود،با خیال راحت غذا تهیه کنند و مطمئن باشند همکاران ما در مجموعه دامپزشکی استان، با تمام توان، حافظ و ضامن سلامت غذای مردم هستند.
انتهای پیام/
نظر شما