به گزارش قدس آنلاین ، در این آیین گشایش، معاون هنری اداره کل ارشاد ضمن تقدیر از تلاش فرهنگی سرمایه گذاران این پروژه فرهنگی این نوع هزینه کردهای فرهنگی را تلاش در جهت گسترش فرهنگ این مرز و بوم دانست .
محمدرضا محمدی همچنین در رابطه با توسعه ظرفیت و امکانات سالنهای مشهد، نسبت به سالهای گذشته ابراز کرد: این مجموعه دارای یازده سالن است که هماکنون، در مجموع تعداد سینماهای استان به 56 سالن میرسد .
وی در ادامه افزود: در این پروژه هزاروصد صندلی به ظرفیت سالنهای سینمایی افزوده شده که هماکنون این تعداد به 28100 صندلی میرسد و با توجه به شاخص استاندارد وزارت فرهنگ و اشاد اسلامی، در رابطه با نیاز وجود یک صندلی به ازای هر صد نفر در سینماها و فاصله فعلی مشهد تا وضعیت مطلوب، امیدواریم که با ایجاد بسترهای مناسب در حوزه پردیس سینماییهای مدرن و استقبال مردم فهیم و سینمادوست، هرچه زودتر به این مهم دست یابیم.
در این مراسم که دکتر تحفهگر معاون فرهگی ارشاد نیز حضور داشت احداث و راهاندازی این مجموعه فرهنگی را گامی مهم در گسترش سالنهای سینمایی و رسیدن به حد مطلوب بر اساس هر صد نفر یک صندلی در سینما را خاطرنشان کرد.
سید حسن حسینی فرماندار طرقبه و شاندیز نیز در این مراسم ویلاژتوریست را به عنوان مرزی مابین مشهد و طرقبه و شاندیز معرفی کرد که علاوه بر مرکز تجاری، پذیرای مخاطب عام و این مرکز را یکی از عناصر حلقه فرهنگی، تفریحی و سیاحتی برای گردشگران دانست.
حسن ساده از سرمایه گذاران و مالکان مجتمع تجاری فرهنگی ویلاژتوریست، در خصوص انگیزه تغییر کارایی و انتخاب این مکان برای پروژه گفت: با توجه به گذشت ده سال از افتتاح این مجتمع و قرار اولیه مبنی بر تلفیقی از مجتمع تجاری به همراه امکانات تفریحی و توریستی و فرهنگی، بر آن شدیم که با توجه به دغدغه خانوادهها و نیاز آحاد مردم در زمینه ایجاد مکانهای فرهنگی و بحثهای مشابه در مشهد، با تغییر کارایی این مکان به سالنهای سینمایی، تئاتر، کتابخانه، نگارخانه، کافه تراس و... به این موضوع بپردازیم.
ساده ادامه داد: این پروژه حد فاصل جاده طرقبه مشهد احداث شد که در منطقه زائر خیز و توریستی قرار دارد و نیت ما از ابتدا این بود که این مجتمع تلفیقی از کارایی تجاری و تفریحی و توریستی باشد که شروع آن با شهربازی و طبقات تجاری و فروشگاه های بزرگ و هایپرینگ بوده است.
وی افزود: بعد از چندین سال که سرمایه گذاران شروع به فعالیت کردند، به این نتیجه رسیدیم که با توجه به دغدغههای خانواده و مردم به نیاز فرهنگی و اشتغال در بخش خصوصی برنامهریزی کنیم و متوجه شدیم در حال حاضر بحث کتابخانه، سینما و تئاتر و بحثهای مشابه در مشهد کمرنگ هستند و خصوصا در غرب مشهد و با مشارکت سرمایه گذارانی همچون آقایان ناصری و قیس طبقه بزرگی با مساحت 4000 متر را به کار فرهنگی و سینما و تئاتر و نگارخانه که در دست احداث است، تبدیل کردیم و این چالش را با مشارکت بخش خصوی انجام دادیم و این پروژه در کشور کار کم نظیر و در استان و شرق کشور کار بینظیری است.
علی قیس از بهرهبرداران این پروژه، در مورد هزینه پروژه و ظرفیت سالنها و کاربری آنها ابراز کرد: این پروژه با هزینهای بالغ بر 100 ملیارد ریال، دارای سه سالن 220 نفره، دو سالن مختص فیلمهای هنر و تجربه با ظرفیت 72 نفر، دو سالن با ظرفیت 180 نفر، دوسالن وی آی پی با محیطی آرام 16 نفره و به صورت خصوصی و همچنین یک سالن سی آی پی برای نمایش فیلم و همایشهای تخصصی و نیز سالنی ویژه برای نمایش کودکان و نگهداری همزمان آنها است.
وی ادامه داد: خوشبختانه ما هماکنون در صدر سینماهای مدرن کشوری قرار داریم و مفتخریم که در چهار روز گذشته شاهد بیشترین اکران از فیلمهای فجر نسبت به پنج سینمای فعال در این زمینه بودهایم.
انتهای پیام
نظر شما