به گزارش خبرنگار قدس آنلاین ، محمد حسین جعفری رئیس کانون وکلای دادگستری استان یزد پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری اصحاب رسانه استان اظهار داشت: سی ودومین همایش ملی اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) با حضور چهره های داخلی و بین المللی داخلی و ازتاریخ ۱۱اردیبهشت تا ۱۲اردیبهشت میزبانی استان یزد درهتل پارسیان صفائیه یزد برگزار خواهد شد.
وی افزود : کانون وکلا یک نهاد کاملا مستقل در ایران است که ۲۵ استان دارای این کانون هستند و چند استان دیگر که کانون وکلا ندارند زیر نظراتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران فعالیت دارند.
جعفری تصریح کرد : این همایش در سال ۲مرتبه در کشور برگزار می شود و هدف از برگزری این همایش ارائه و اتخاذ وحدت رویه بین کانون های وکلای کشور ،برگزاری آزمون های وکالت ، نقد وبررسی هنجارهای نظام حقوقی کشور، نقدرقتارهای نظام حقوقی، ارائه راهکارهایی برای برون رفت از آسیب های نظام حقوقی و بررسی چالشهای نظام حقوقی است.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان گفت: این همایش با حضور ۲۰۰نفر ازهیئت های مدیره کانون وکلا، هیئت رئیسه اتحادیه کانون وکلا و ۵۰۰ نفر از دانشجویان رشته های حقوقی برگزارخواهد شد.
قانونگذاری در کشور ما دچار اشکال است
جعفری با بیان اینکه قانونگذاری درکشورما دچاراشکال است افزود: اولین مشکل نظام قانونی ما عدم قانونگذاری صحیح است قانون است که نظام حقوقی را می سازد و نمایندگان ما در حوزه قانونگذاری متاسفانه ضعیف عمل می کنند وبیشتر طرح هایی که درمجلس به تصویب می رسد بدون نظرات کارشناسی شده است و به نوعی قانونگذاری رادیکالی است و بیشتر طرح های امضا شده غیر کارشناسی بوده و بحث های قانونگذاری رادیکالی و ارتجاعی دیگر جواب نمی دهد.
وی ادامه داد: کشور درحوزه قانونگذاری دچار ناکارآمدی است و ما درحوزه حقوق کودکان ، حققو زنان ، آموزش و دیگر موارد با مشکلاتی برخوردار هستیم .
جعفری خاطر نشان ساخت : ما دراین حوزه ها با مشکلات عدیده ای روبرو هستیم به دلیل اینکه اعتبارات این حوزه ها ناچیز بوده و برخی دیدگاه های غیر کارشناسی و بین دیدگاه ها ی سنتی و مدرنیته عدم تطابق وجود دارد و اگر این تفکر مبنی بر اینکه هر کسی با هر توانایی که دارد در سمت و پستی منصوب شود در جامعه مرسوم شود بسیاری ا زمعضلات جامعه برطرف خواهد شد.
نظام حقوقی در جامعه بر مبنی بر قانون است
جعفری با بیان اینکه نظام حقوقی درجامعه مبنی برقانون است گفت: نظام حقوقی در جامعه ما مه آلود بوده و زبان قانون الکن است و هر کسی بر اساس نظر خود قانون را تفسیر و اجرا می کند و به همین دلیل اصل حاکمیت قانون دچار اشکال می شود و اصل حاکمیت "حاکمیت سلیقهای " است و اگر قانون گذاری ما اصلاح نشود جامعه و نظام حقوقی ما به سامان نمی رسد و مسئله قانونگذاری که از توصیه های مهم و دغدغه های مقام معظم رهبری هم هست درکشور نا کارآمد بوده است .
وی افزود: قانون باید درجامعه ارج و منزلت داشته باشد تا نظام حقوقی ما دچار مشکل نشود و نظام حقوقی در جامعه متکی به قانون است.
جعفری با بیان اینکه وکلا دردهای اجتماعی مردم را درجامعه منعکس می کنند تصریح کرد: وکیل محل رجوع مردم است و ما باید مشکلات ودردهای اجتماعی جامعه را بازگوکنیم و متاسفانه موسسات قضایی بسیاری در جامعه در حال رشد هستند و بسیاری از این موسسات آگاهی لازم در حوزه قانونگذاری را ندارند و بسیاری از مشکلا ت قانونی در جامعه راهمین موسسات به وجود می آورند.
انتهای پیام /
نظر شما