به گزارش قدس آنلاین، سید حبیبالله موسویبهار رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان برای افزایش و ارتقای خدمات خود در هفته سلامت امسال در همدان مرکز خدمات درمانی ویژه امید را با تجهیزاتی همچون سه دستگاه سی تی اسکن پیشرفته و غیره بهره برداری خواهد کرد.
وی با اشاره به بی اطلاعی ۴۰ درصد افراد از بیماری فشار خون خود افزود: دانشگاه علوم پزشکی بلافاصله بعد از ارایه خدمات خود از مراجعه کننده و یا متقاضی خدمات پزشکی نظرسنجی می کند تا دلایل رضایت یا نبود رضایت را مشخص و برای ارتقای خدمات اقدام و برنامه ریزی کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان بیان کرد: پایه و اساس ارایه خدمات وزارت بهداشت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت است و در اکثر شهرستانهای استان به غیر از شهرستانهای همدان و ملایر و نیروهای نظامی و انتظامی، پرونده سلامت به صورت ۱۰۰ درصد برای شهروندان استان همدان تشکیل شده است.
موسوی بهار با بیان اینکه «اجرای نظام ارجاع» گام بعدی وزارت بهداشت در راستای ارتقای سلامت اجتماع است گفت: همه مردم باید زیر پوشش اقدامات بهداشتی باشند تا بی سر و سامانی در حوزه بهداشت و درمان کنترل شده و هزینههای بخش درمان مدیریت شوند.
وی تصریح کرد: تلاش ما بر این است که مردم از بهداشت استفاده کنند تا هزینههای بخش درمان نیز کاهش یابد زیرا سرمایهگذاری اصلی در منطق، هزینه خانوار و جامعه این است که پیش از ابتلا کنترلهای لازم انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان ادامه داد: متأسفانه ۴۰ درصد افرادی که فشار خون دارند از این وضعیت خود اطلاع ندارند و همین امر با کنترل و آگاهی در زمان قبل از ابتلا میتواند از هدر رفت سرمایه خانوار و جامعه در بخش درمان ممانعت کند.
وی گفت: بالا رفتن وزن افراد یکی از شاخص های تعیین ابتلا به سرطان است که با افزایش آگاهی افراد و استفاده از راه های پیگشیری می توان تعداد افراد مبتلا را کاهش داد.
موسویبهار با بیان اینکه سیستم مراقبت فعال سلامت، منتظر رجوع مردم نیست و پیگیر جامعه پرخطر است خاطرنشان کرد: امروز همه دنیا بر حوزه بهداشت و خودمراقبتی بیش از حوزه درمان تأکید دارند.
انتهای پیام/
نظر شما