به گزارش قدس آنلاین، علی اکبر لبافی امروز در جلسه نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی، در اتاق بازرگانی مشهد، اظهار کرد: در این جلسه دو محور بررسی موانع و مشکلات معینهای اقتصادی و اقدامات آنها و انتقال تجربیات عملیاتی به معینهای اقتصادی را اولویت خود قرار دادهایم.
وی ادامه داد: دلیل تشکیل این نهاد این بوده که استاندار خراسان رضوی بر مدل توسعهای منطقهای تاکید فراوان داشتند و مقام معظم رهبری نیز با توجه به سیاستهای اقتصاد مقاومتی پیگیر این موضوع بودند.
دبیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی با بیان اینکه شاکله اصلی این نهاد معینهای اقتصادی هستند، بیان کرد: در قالب این نهاد مشکلات معینهای اقتصادی را احصا کرده و در جهت رفع آن اقدام خواهیم کرد.
لبافی خاطرنشان کرد: در سطح شهرستانها و استانهای خود بنا داریم که از تصمیمات استانی معینهای اقتصادی بهرهمند شویم. معین اقتصادی باید بتواند با استفاده از ظرفیتهای موجود در ارکان حکومت از موانع عبور کند.
وی با بیان اینکه درصد مصارف بانکی استان حدود ۶۰ درصد بوده، تاکید کرد: معینهای اقتصادی باید بتوانند سپردههای مردم را در شهرستانهای خود حفظ کنند.
دبیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی با بیان اینکه شناسایی قوانین مخل کسب و کار از مواردی است که معین اقتصادی میتوانند ما را یاری کنند، تصریح کرد: با ارائه کارت طلایی به معینهای توسعهای میتوان مسیر آنها را تسهیل کرد.
در ادامه این جلسه راضیه علیرضایی، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، اضافه کرد: معینهای اقتصادی میتوانند در قالب ستاد تسهیل مسائل و مشکلات خود را با ما در میان بگذارند و ما با ابلاغ مصوبات لازم خدماتی را به آنان ارائه خواهیم داد. همچنین ما میتوانیم پیگیر مسائل، مزایدهها و محدودیتهایی که در حوزه معدن وجود دارد نیز باشیم.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: یارانهای را از محل بند الف تبصره ۱۸ در اختیار ما گذاشتند که تقسیم شهرستانی و ما باید برای قراردادهایی که قبل از تاریخ ۳۱ تیر منعقد میشود، یارانهای را پرداخت کنیم.
اشتغال و توسعه اقتصادی به عنوان اولین هدف کشور و نظام است
علی رسولیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در بخش دیگر این نشست اظهار کرد: همواره در تلاش خواهیم بود که بتوانیم با کمک مسئولان به توسعه منطقهای استان دست پیدا کنیم و در این راستا به توانمندسازی مردم نیز کمک کنیم.
وی ادامه داد: امروزه اشتغال و توسعه اقتصادی به عنوان اولین هدف کشور و نظام است که باید بتوانیم نیازهای مردم را مرتفع کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: تاکنون ۵۸ سازمان، شرکت و نهاد مسئولیت توسعه مناطق مختلف استان را به عهده گرفتند و با سفرهایی که به زودی استاندار خواهند داشت باقی شهرستانهای باقی مانده نیز ملحق خواهند شد.
رسولیان خاطرنشان کرد: ما از همه کسانی که در بخش خصوصی به دنبال توانمندسازی مردم باشند، استقبال میکنیم. مردم خود به تنهایی توان ساختن خود را دارند و ما باید این را اثبات کنیم.
وی عنوان کرد: ما با عملیاتی کردن طرح توسعه به دنبال تقویت و ایجاد کسب و کارهای کوچک هستیم و در کنار آن با کمک خود مردم انها را توانمند خواهیم کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: همچنین به دنبال آن هستیم که جلسات اشتراکی مختلفی را به صورت ماهانه و هفتهای برگزار کنیم. علاوه بر آن جلساتی نیز به صورت منطقهای برگزار خواهیم کرد تا مشکلات را بر طرف کنیم و در شورای اقتصاد مقاومتی استان نیز از اختیارات استانی حداقل استفاده را ببریم.
رسولیان بیان کرد: تمامی دستگاههای اجرایی استان آمادگی دارند که نهایت همکاری را داشته باشند تا مناطق مختلف را توسعه دهیم و کسب و کارهای کوچک را ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه در راستای اهداف خود نیز از کمک دهیاران استفاده میکنیم، گفت: از این افراد نیز به عنوان تسهیلگر استفاده خواهیم کرد. در این راستا فرمانداران وظیفه دارند که ارتباط مستقیمی با معینها داشته باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی اضافه کرد: یکسری مطالعاتی را در سطح استان انجام دادهایم و این موارد را در قالب سند توسعه شهرستانی ارائه خواهیم کرد تا معینهای اقتصادی برای انجام اقدامات خود اطلاعات کافی را داشته باشند.
رسولیان با اشاره به اعلام آمادگی فنی و حرفهای استان در خصوص آموزش معینهای اقتصادی، اظهار کرد: در حوزه آموزش نیز شاهد اعلام آمادگی سازمان فنی و حرفهای هستیم تا معینهای اقتصادی دچار مشکل نشوند.
وی ادامه داد: طی سفرهای اخیر استاندار خراسان رضوی به شهرستانها حدود ۶۸۴ تفاهمنامه در حوزه پروژههای مختلف امضا شده که حل مشکلات این پروژهها را نیز در دستور کار قرار دادهایم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی عنوان کرد: در حال حاضر موضوع تامین سبوس بسیار مهم بوده، اما به دلیل اختیارات محدود خیلی نمیتوانیم در این حوزه تصمیمگیری کنیم. مجموع مطالعاتی نیز در این زمینه شده تا راهکاری پیدا کنیم که این نهاده به صورت خام در اختیار دامداران قرار نگیرد.
رسولیان خاطرنشان کرد: بانکهای استان نیز در جلسات مختلف این اعلام آمادگی را داشتهاند که در راستای اهداف ما برای پروژههای اقتصادی تامین اعتبار انجام دهند.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما