سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در گفت و گو با خبرنگار «قدس آنلاین»، درباره حساسیت تصمیم گیری مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به تصویب لوایح FATF با اقدام اخیر آمریکا علیه سپاه پاسداران، اظهار داشت: تعدادی از نمایندگان مجلس مخالف جدی موضوع پیوستن به لوایح چهارگانه بودند و این اعتراض خود را فریاد زدند اما زمانی که نصف به علاوه یک نمایندگان در صحن مجلس به طرح یا مصوبهای رأی مثبت بدهند آن پیشنهاد یا طرح به تصویب میرسد. در مجلس هم با وجود اینکه تعداد قابل توجهی از نمایندگان مخالف الحاق کشورمان به لوایح FATF بودند، این لوایح رأی آورد.
موسوی لارگانی ادامه داد: یکی از لوایح چهارگانه مربوط به لایحه عدم تأمین مالی تروریسم بود. اگر تروریسم به معنای واقعی آن مورد بحث قرار گیرد قطعاً مردم و نهادهای حاکمیتی کشورمان در مبارزه با تروریسم پیشگام هستند، اما متاسفانه غربی ها به تروریسم و مصادیق آن تنها بر اساس ملاحظات و منافع سیاسی خود توجه میکنند. دولتهای غربی حزب الله لبنان را که در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی مقاومت می کند در لیست گروه های تروریستی قرار دادهاند و همین موضوع به خوبی نشان دهنده رفتار دوگانه غربی ها نسبت به مقوله تروریسم و اقدامات خصمانه آنها علیه سپاه پاسداران است.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی افزود: در حال حاضر نیز دولت آمریکا و همپیمانان آن به جای اینکه اقدامات سعودیها را در کشتار مردم یمن محکوم کنند با اقدامات ضد حقوق بشری خود مردم این کشور را تحت فشار گذاشته اند. اظهار نظر غربی ها درباره تروریسم با تعاریف ما متفاوت است، بنابراین با اقدام آمریکا علیه سپاه حتی اگر در مجمع تشخیص مصلحت نظام حامیانی برای پیوستن FATF وجود داشت باید تصویب آن بدون حتی یک رای موافق رد شود و این پاسخ کوبنده ای در برابر اقدامات و دشمنی های آنها باشند.
نماینده مردم فلاورجان تصریح کرد: ملت و مجلس ایران اقدامات مثبت خود را درخصوص همکاری و تعامل با غربی ها انجام دادند اما شاهدیم غربی ها خصمانه عمل کرده و تعهدات خود را زیر پا گذاشتند، درحالیکه تا قبل از این مدعی بودند ایران اهل تعامل و مذاکره نیست.
این نماینده مجلس گفت: مقام معظم رهبری هم رسماً اعلام کردند که اگر نیاز به تصویب قانون درباره پولشویی و تروریسم باشد باید قوانین داخلی خودمان را به تصویب برسانیم. در حال حاضر مجمع باید نسبت به این لوایح اقدام انقلابی داشته باشد و با جدیت پیوستن به لوایح را رد کند.
انتهای پیام/
نظر شما