تحولات لبنان و فلسطین

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۸
کد خبر: 656593

رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به قدس انلاین تأکید کرد از مهلت ۶۰ روزه به کشورهای اروپایی کوتاه نمی‌آییم و در پایان این مهلت گام دوم اقدامات ایران را اجرا خواهیم کرد.

از ملهت ۶۰ روزه کوتاه نمی‌آییم

محمود واعظی در حاشیه جلسه هیئت دولت در پاسخ به سؤال خبرنگار قدس انلاین درباره اظهارات مشاور فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اروپا مبنی بر اینکه اروپا برای اجرای اینستکس و اقدام عملی که نشان دهد به برجام پایبند است حداقل به ۱۲۰ روز یعنی دو برابر ضرب‌الاجل ۶۰ روزه ایران زمان نیاز دارد گفت: به نظر من، حرف درستی نیست. آن چیزی که ثبت شده و سازوکارش مشخص است، اجرایش نباید بیش از یک هفته طول بکشد.
وی با بیان اینکه تصریح کرد: ما به هیچ وجه از مهلت ارائه شده کوتاه نمی‌آییم و در زمان ۶۰ روز به آنچه که اعلام کردیم اقدام می کنیم که این زمان شروع هم شده است و در ۶۰ روز دوم هم آنچه که در مرحله دوم است اجرایی خواهد شد.

شرط ایران برای صادرات 1/5 میلیون بشکه نفت
رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار قدس آنلاین درباره خبرهای غیر رسمی منتشر شده مبنی بر اعلام شرط از سوی ایران برای تضمین صادرات روزانه1/5میلیون بشکه نفت برای ماندن در برجام نیز اظهار داشت: چیزی که در بیانیه و در صحبت های چهارشنبه گذشته رئیس جمهوری بود، این است که تعهدات برجامی طرف مقابل باید اجرایی شود که اگر اجرایی شود این مطلب در آن وجود دارد.

لایحه شفافیت نهایی شد
واعظی در بخش دیگری از این گفتگو در جمع خبرنگاران با اشاره به مصوبات جلسه امروز دولت اظهار کرد: لایحه بسیار مهم شفافیت را تمام کردیم که بیش از چهل ماده دارد و موضوع مهمی است و ما آن را هرچه زودتر به مجلس ارائه می‌کنیم. همچنین آقای روحانی بخشی از جلسه را به دستورات دیروز رهبری اختصاص دادند که درباره مسائل اقتصادی، رونق تولید، ایجاد کردن فضا برای سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال و اینکه چگونه بنگاه‌های اقتصادی که در تصدی دولت و نیروهای نظامی است را به مردم واگذار کنیم، بود.
وی افزود: در مجموع مقداری از وقت امروزمان به عملیاتی کردن دستورات رهبری اختصاص یافت. همچنین به این موضوع که در این شرایط برای مقابله با فشارهایی که آمریکا ایجاد می‌کند چطور باید به یک مدیریت قدرتمند و متمرکز برسیم تا شجاعت در تصمیم گیری را عملی کنیم، پرداخته شد.
کالابرگ اگر در آینده لازم باشد استفاده خواهد شد
رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به مباحثی که درباره کالابرگ الکترونیکی مطرح شده است گفت: ارز چهار و دویستی با همان تصمیم‌گیری سال گذشته به قوت خودش باقی است و مسائلی که درباره کالابرگ الکترونیکی مطرح است یا روش‌های دیگر، پیشنهاداتی است که سازمان برنامه و بودجه یا سایر دستگاه‌ها مطرح کردند و در کارگروهی بررسی می‌شود که اگر در آینده لازم شد و کارآمدتر بود از آنها استفاده کنیم.
واعظی درباره انتخاب سخنگوی دولت، گفت: این موضوع بررسی شده است و یک نفر هم نامش مطرح است که خود آقای رئیس جمهور ان‌شاءالله اعلام می‌کنند.


سهمیه بندی بنزین در آرامش
وی با بیان اینکه درباره سهمیه بندی بنزین فعلا با شرایط پیش آمده، دولت قصد اعلام تصمیم گیری نهایی را ندارد، گفت: در این موضوع قبل از اینکه دولت تصمیم بگیرد و هماهنگ شود به علت مشکلی که در اطلاع رسانی پیش آمد و یک اشتباه در خبررسانی انجام شد، آن مسائل پیش آمد، اما مسئولان واقعیت را گفتند که هنوز ما تصمیم گیری در این زمینه انجام نداده‌ایم و فعلا تصمیم‌گیری نهایی را در این زمینه به زمانی سپردیم که آرامشی ایجاد شود.
واعظی تاکید: از اولی که ادغام وزارتخانه‌ها انجام شده، طبیعی است که وزارت جهاد کشاورزی ما بحث تولید کشاورزی را پیگیری می کند و وزارت صمت تولید صنعتی را پیگیری می‌کند اما آنچه این وسط اتفاق افتاده است، رهاشدگی بازار است. مخصوصا که وزارت بازرگانی گذشته دو شقه شد، بخشی در وزارت صمت است و بخشی در وزارت بازرگانی است و از نظر روش هم هر دو از یک روش پیروی نمی‌کنند که لازم است کسی بالای سر اینها باشد و هر دو را هماهنگ کند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.