به گزارش قدس آنلاین، سید ابراهیم علوی اظهار کرد: ما تمام امکانات خود را برای تامین آب شهروندان در تابستان امسال که در مقایسه با سالهای قبل از تعداد روزهای گرمتری برخوردار بود، بکار گرفتیم.
وی ادامه داد: با توجه به مسئولیت آبرسانی به حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزارنفر جمعیت در ۷۳ شهراستان، از تمام امکانات، تجهیزات ونیروی انسانی خود برای تامین آب شرب مورد نیازاین جمعیت استفاده کردیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی بابیان اینکه « ۹۸ درصد آب شرب مورد نیاز ۷۳ شهر تحت پوشش آبفای خراسان رضوی از منابع زیرزمینی تامین می شود»، بیان کرد: بارشهای سال جاری در بهبود سفرههای زیرزمینی موثر نبودهاند. بهجز قوچان که بخشی از آب شرب شهروندان از سد تبارک تامین می شود مابقی شهرهای همچنان متکی به چاههای زیرزمینی هستند و همین موضوع ضرورت مدیریت مصرف آب توسط مشترکان را دوچندان ساخته است.
وی ادامه داد: گلبهار، تربت جام، شاندیز، رضویه، نیشابور و قوچان شهرهایی با وضعیت قرمز هستند که میزان مصرف آب شرب در آنها بیشتر از تولید است ولی با اعمال مدیریت فشار شبکه و مصرف در تیرو مردادماه با کمترین تنش مواجه بودند.
علوی عنوان کرد: در سلطان آباد هم با حفر یک حلقه چاه با توان تولید ۲۵ لیتر برثانیه، در مشهدریزه با تعویض منصوبات دو حلقه چاه ومدیریت مصرف و افزایش توان تولید آب به میزان ۵ لیتر برثانیه، در تربت جام با افزایش ظرفیت برداشت از سه حلقه چاه به میزان ۸۰ لیتربرثانیه و در تربت حیدریه با تجهیز دو حلقه چاه و خرید آب همراه با مدیریت مصرف و فشارشبکه، تنش آبی موجود رفع شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی ادامه داد: در شهرهای بردسکن، خواف، خلیلآباد و تربت حیدریه، ملک آباد، کاریز، قلندرآباد، جنگل، جغتای، طرقبه، بجستان، گناباد نیز که در نقطه سربه سرآب قرار دارند با افزایش توان تولید و اعمال مدیریت مصرف و فشارشبکه تنش آبی به حداقل رسید.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما