دکتر حجت الله براتی در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرد:تزریق این واکسن به مادران باردار، افرادی که بیماری های مزمن قلب، ریوی، دیابت و نارسائی کلیه، نقص ایمنی دارند و افراد بالای ۵۰ سال و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند توصیه می شود.
وی ضمن تاکید بر شرایط نگهداری و حمل واکسن آنفولانزا گفت: این واکسن باید در یخچال و شرایط صحیح زنجیره سرما نگهداری شود و پس از خارج کردن از زنجیره سرما حداکثر تا یک ساعت مجاز به تزریق واکسن هستند.
دکتر براتی با بیان اینکه پیشگیری از شیوع با آموزش های ساده ای مثل شستشوی مکرر دست و نیز ارتقاء سلامت عمومی به ویژه تغذیه مناسب امکان پذیر است افزود: تغذیه مناسب با بهبود سطح ایمنی از بروز آنفلوانزا جلوگیری می کند همچنین استفاده از راهکارهای تغذیه ای می تواند به کاهش دوره و شدت علائم آنفلوانزا کمک کند.
نظر شما