به گزارش قدس آنلاین به نقل ازروابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، سید مهدی موسوی پوراظهارداشت: یکی از این اقلام پرمصرف که توسط خانواده ها به خصوص در ایام تعطیلات آخر هفته خریداری و مصرف می شود گوشت مرغ فرآوری شده به صورت جوجه کباب زعفرانی شده آماده طبخ ، شنیتسل و.... است که در صورت رعایت نشدن اصول فنی و بهداشتی در تهیه آن می تواند سلامت مصرف کنندگان را به مخاطره بیاندازد.
وی با اشاره به ماده سی و یک قانون تعزیرات حکومتی در زمینه فرآوری انواع گوشت یادآورشد: هر گونه قطعه بندی، بی استخوان کردن، فیله کردن، شنیتسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن گوشت خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی کشور ممنوع و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز است .
موسوی پور تصریح کرد : بر همین اساس فرآوری گوشت مرغ نیز تنها در مراکز بسته بندی دارای پروانه بهداشتی بهره برداری از دامپزشکی که زیر نظر مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی مشغول فعالیت باشند قانونی و بلامانع است و این در حالی است که با وجود نظارت های صورت گرفته در برخی موارد شاهد عرضه گوشت مرغ فرآوری شده غیر مجاز توسط برخی افراد سودجو و متخلف هستیم.
این مسئول در خصوص مشخصات گوشت مرغ فرآوری شده غیر مجاز و خطرات مصرف آن اظهار داشت: این محصولات فاقد بسته بندی بهداشتی و برچسب مشخصات بوده و در نتیجه هیچگونه اطلاعاتی از قبیل نحوه تولید، شرایط نگهداری، تاریخ تولید و انقضاء آن در دسترس نیست و علاوه بر آن به دلیل عدم نظارت فنی، امکان وجود انواع افزودنی های غیر مجاز خوراکی مانند رنگ های صنعتی در این محصولات وجود دارد.
وی خاطر نشان ساخت: حتی الامکان با صرف کمی وقت با تهیه گوشت تازه مرغ، آن را در منزل و تحت شرایط بهداشتی و به صورت خانگی فرآوری نمایند و یا در صورت تمایل به خرید محصولات آماده و صنعتی، در هنگام خرید به شرایط بسته بندی و برچسب مشخصات معتبر دقت کنند.
انتهای پیام /
نظر شما