تحولات لبنان و فلسطین

کاخ سفید از تحریم دو وزارتخانه و سه وزیر ترکیه دولت ترکیه به دلیل عملیات نظامی یک‌جانبه این کشور در شمال سوریه خبر داد.

آمریکا دو وزارتخانه و سه وزیر ترکیه را تحریم کرد

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین،، «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه اعلام  کرد که تحریم‌های تنبیهی علیه دولت ترکیه، به دلیل عملیات نظامی در شمال سوریه، تصویب شدند.

پنس که به همراه «استیون منوشین» وزیر خزانه‌داری آمریکا در مقابل کاخ سفید با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کرد، توضیح داد: «رئیس‌جمهور ترامپ صبح امروز با رئیس‌جمهور اردوغان تلفنی صحبت کرد و گفت که آمریکا می‌خواهد ترکیه تهاجم به سوریه را متوقف کرده و فورا آتش‌بس برقرار کند».

به نوشته خبرگزاری «رویترز» وی ضمن اشاره به اینکه از سوی رئیس‌جمهور آمریکا مامور شده تا در رأس هیأتی به ترکیه سفر کند، گفت اردوغان به ترامپ قول داد که به شهر «عین‌العرب» یا همان «کوبانی» حمله نکند.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه ترامپ با محکم‌ترین لحن به اردوغان هشدار داد، تاکید کرد که واشنگتن هیچ چراغ سبزی به آنکارا برای عملیات در سوریه نداده است.

بعد از پنس، منوشین پشت تریبون آمد و از تحریم «سلیمان سویلو» وزیر کشور، «حلوسی آکار» وزیر دفاع و «فاتح دونماز» وزیر انرژی ترکیه و دو وزارتخانه دفاع و انرژی این کشور خبر داد.

منوشین در توضیح تحریم‌های اعمالی بر ترکیه گفت: «ما قصد داریم دولت ترکیه را به دلیل افزایش خشونت‌ها توسط نیروهای مسلح این کشور، به خطر انداختن جان غیرنظامیان [سوری] و بی‌ثبات کردن منطقه [غرب آسیا] پاسخگو کنیم».

وی در ادامه توضیح داد: «همانطور که رئیس‌جمهور ترامپ گفت این تحریم‌ها بسیار بسیار قوی هستند... [ترامپ] آماده است در صورتی که اقدامات مقتضی از سوی ترکیه انجام شود، این تحریم‌ها بردارد».

پیش از این «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با صدور بیانیه‌ای جزئیات تحریم‌های جدیدی را که قرار است علیه ترکیه اعمال کند، اعلام کرده بود. (جزئیات بیشتر)

آنکارا عملیات نظامی در شمال سوریه با اسم رمز «چشمه صلح» را به بهانه مقابله با شبه نظامیان کرد و ایجاد یک «منطقه امن» برای اسکان آوارگان سوری، از هفدهم مهر آغاز کرده است. دولت سوریه از این تجاوز نظامی ترکیه به شدت انتقاد کرده و آن را اشغالگری جدید خوانده است. ایران و روسیه نیز در باره تبعات این عملیات ترکیه هشدار داده‌اند به ویژه اینکه می‌تواند فرآیند راه‌حل سیاسی در ادلب را تحت‌الشعاع قرار دهد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.