به گزارش قدس آنلاین؛ مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین روز یکشنبه با اعلام این خبر گفت: این طرح با هدف افزایش کیفیت استانداردهای کارگاهی و ارزیابی کمی و کیفی محصولات صنایع دستی مطابق با شاخص های تولید آغاز شده است.
علیرضا خزائلی با بیان اینکه در قالب این طرح از کارگاه های تولید صنایع دستی بازدید فنی به عمل می آید،افزود: در این طرح که بنا بر درخواست کتبی متقاضیان با نظارت اداره کل آموزش و حمایت از تولید صنایع دستی کشور و معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی استان آغاز شده، محصولات تولیدی واحدهای صنایع دستی بر اساس معیارهایی چون اعتبارات ملی و بین المللی تولیدکننده، استانداردهای کارگاهی، نور،ارگونومی، بهداشت و ایمنی کارگاه، کیفیت محصول، توجه به اصالت طرح و نقش، استفاده از مواد اولیه طبیعی و بسته بندی در عرضه محصول،میزان فروش و برند تجاری و عدم استقرار در بناهای تحت تملک میراث فرهنگی مورد بررسی قرار میگیرد.
نظر شما