تحولات منطقه

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه اگر توان نظامی داشته باشیم، دشمن بدون حمله نظامی سر جای خود می‌نشیند، گفت: برای ایجاد این بازدارندگی و ارتقای توان دفاعی، نیازمند یک ارتش مکتبی، انقلابی و معنویت محوری هستیم.

روایت مقام بلندپایه ارتش از توان بازدارندگی ایران/ اگر توان نظامی داشته باشید، نیاز نیست ضربه‌ای‌ بزنید و دشمن سرجای خود می‌نشیند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

قدس آنلاین: به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش، دریادار حبیب‌الله سیاری روز چهارشنبه در نخستین همایش حاکمیت بخشی به موازین شرعی در رفتار سازمانی با اشاره به آثار معنویت محوری گفت: معنویت موجب بازدارندگی و در برابر آسیب‌ها و هنجارشکنی‌ها موثر است، اما دومین تاثیر معنویت که از اهمیت بالایی برخوردار است، با انگیزه کردن افراد برای خدمت صادقانه در راه رضای خدا است.

معاون هماهنگ کننده ارتش درباره سیاست‌های دفاعی کشور یادآور شد: خواستگاه سیاست‌های دفاعی کشور برگرفته از قانون اساسی، سند چشم انداز ۱۴۰۴ و بیانات فرمانده معظم کل قوا به عنوان عالی‌ترین مقام کشور است. خواستگاه این سه موضوع نیز برگرفته از قرآن و سیره گفتاری و رفتاری پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار (ع) است که در هر سه، اصل معنویت دیده می‌شود.

سیاری یادآور شد: ارتش معنویت محور به این معنی است که معنویت در تمام ارکان ارتش جمهوری اسلامی ایران جایگاه خاص خود را دارد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که می‌فرمایند به تمام مراکز قانون گذاری و آحاد ملت توصیه می‌کنم که مقررات اسلامی را رعایت کنند، افزود: نیروهای مسلح نیز جزو آحاد ملت هستند و در اینجا جایگاه و اصل معنویت محوری در کار ما مشخص است.

رییس ستاد ارتش به ماهیت سیاست دفاعی ایران پرداخت و خاطرنشان کرد: ماهیت سیاست دفاعی ما تدافعی و بازدارنده است. برخی می‌گویند دکترین سیاست نظامی ایران دفاعی است اما این موضوع به تنهایی کافی نیست و باید بازدارنده هم باشد. مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در نمازجمعه اخیر تهران فرمودند قوی شوید؛ به این معنی که باید به حدی قوی شویم که دشمن جرأت حمله به ایران را نداشته باشد.

وی با بیان اینکه بیانات مقام معظم رهبری (دامت برکاته) در حوزه ارزش محوری و انسان محوری برگفته از معنویت محوری است، بیان کرد: در واقع انسان‌هایی که می‌خواهند در نیروهای مسلح فعالیت کنند، باید به بحث معنویت‌محوری توجه ویژه‌ای داشته باشند و به قدرت‌افزایی و قدرت‌افکنی بپرداند.

سیاری درباره بازدارندگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: بازدارندگی یک اصل سیاسی است که از ابزار سیاسی برای متقاعد کردن دشمن برای انصراف از جنگ و روی آوردن به صلح سود می‌برند. وقتی ما پایگاه آمریکا را با موشک می‌زنیم و آن‌ها اقدامی نمی‌کنند، نشان‌دهنده این است که اگر آمریکا ما را بزند، باز هم مورد حمله قرار می‌گیرد. این موضوع مصداق بارز بازدارندگی نظامی ایران است. بازدارندگی باید بتواند راهبرد دشمن را بی‌اثر یا کم‌اثر کند.

معاون هماهنگ کننده ارتش با تاکید بر اینکه برای قوی شدن باید قدرت‌های اقتصادی، اجتماعی، سایبری، فرهنگی و ... را در کنار قدرت نظامی داشته باشید، افزود: تا زمانی که موشک، هواپیما، تانک، زیردریایی و سرباز پا در رکاب نداشته باشید، قوی نیستید. چیزی که سیاستمداران را در مجامع بین‌المللی حمایت می‌کند، قدرت است.

سیاری ادامه داد: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) می‌فرماید وجود نیروهای مسلح مبتکر، شجاع و آگاه بدون اینکه گلوله‌ای هم شلیک کند برای کشور امنیت‌آفرین است. یعنی اگر توان نظامی داشته باشید نیاز نیست ضربه‌ای‌ بزنید و دشمن از این موضوع آگاه است و سرجای خود می‌نشیند. برای ایجاد این بازدارندگی و ارتقای توان دفاعی، نیازمند یک ارتش مکتبی، انقلابی و معنویت محور هستید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha