به گزارش قدس آنلاین، دکتر علی اصغر انجیدنی افزود: ۱۷۱ نفر از این تعداد زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه زیر پوشش سایر دانشکده ها و دانشگاههای علوم پزشکی مستقر در این استان هستند.
وی ادامه داد: دانشکده علوم پزشکی نیشابور با ۵۲ نفر مبتلا به ویروس کرونا بعد از مشهد بیشترین آمار را دارد و پس از آن دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار و تربت حیدریه به ترتیب با ۱۴ و ۹ نفر هستند.
دبیر کمیته مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در دانشگاههای علوم پزشکی گناباد و تربتجام را نیز به ترتیب هفت و سه نفر اعلام کرد.
انجیدنی افزود: از ۳۰ بهمن ماه امسال تا ۲۱ اسفند دو هزار و ۳۳۰ مبتلا به عفونتهای حاد تنفسی و مشکوک به ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری شدهاند که هزار و ۳۸۰ نفر از این بیماران در مشهد و ۱۲ شهرستان زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی این شهر بستری هستند.
وی ادامه داد: تاکنون هزار و ۴۲۱ نفر از بیماران مبتلا به عفونتهای حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در استان خراسان رضوی بهبود یافته و از بیمارستانها مرخص شدهاند که ۷۳۷ نفر از آنان از جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده اند.
دبیر کمیته مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد شستن مرتب دستها، پرهیز از قرار گرفتن در تجمعها و در صورت لزوم استفاده از ماسک، رعایت بهداشت فردی از سوی همه افراد جامعه به ویژه مبتلایان به سرماخورگی را توصیه جدی وزارت بهداشت برای پیشگیری از کرونا عنوان کرد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
نظر شما