به گزارش قدس آنلاین،مدیرکل محیط زیست البرز گفت: بعد از بسته شده رستورانها و واحدهای پذیرایی، برخی گونههای جانوری از جمله روباه، شغال و ...که طی سالیان گذشته تا حدودی به همزیستی در کنار انسان ها عادت کرده و برای تهیه غذای خود به پسماندهای باقی مانده این واحدها سر می زندد، دچارمشکل شدهاند.
فردین حکیمی این تعطیلی باعث بروز نگرانی در گروههای حامی محیط زیست و حیات وحش در برخی مناطق استان مثل دیزین شده است.
وی اضافه کرد: البته این مساله مشکل جدی برای آنها ایجاد نمیکند و حیات آنها را به خطر نمیاندازد چون اگر آنها نتوانند غذای خود را از پسماند غذاهای رستوران تامین کنند به حواشی روستاها رفته و از طریق پسماندهای روستاییان ادامه حیات میدهند.
نظر شما