تحولات لبنان و فلسطین

هنرمندان انیماتور و فعالان انجمن صنف پویانمایی کشور در نامه‌ای سرگشاده به رییس جمهور، از بی‌توجهی و کم‌کاری وزارت ارتباطات در ایجاد و خدمات‌دهی بر بستر اینترنت ثابت انتقاد کردند.

وزارت ارتباطات متهم ردیف اول کندی اینترنت ثابت/ وضعیت فعلی اینترنت، چالش جدی صنعت انیمیشین کشور

به گزارش قدس آنلاین، انجمن صنفی انیمیشن ایران در این مکتوب، تعداد ۱۲۳ نفر از هنرمندان و فعالان بخش پویانمایی کشور به ضعف شدید اینترنت ثابت برای ادامه فعالیت و جهش تولیدات انیمیشن اشاره داشته و توجه ویژه ریاست جمهوری محترم و وزارت ارتباطات را در این خصوص خواستار شدند.

متن نامه و اسامی هنرمندان انیماتور به شرح ذیل است.

به نام خدا

حجت‌الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر روحانی

رییس جمهور محترم ایران

با سلام و عرض احترام

جامعه هنرمندان و فعالان صنف انیمیشن ایران اعتقاد دارد که تولید، تنها یک واژه نیست، بلکه هدفی والا و چشم‌اندازی برای توسعه ملی است که هر ساله به شکلی بیان و بر آن تاکید می‌شود و امسال نیز در قالب عنوان جهش تولید مطرح شده است.

بدون تعصب و رویاپردازی باید تاکید کرد که این هنر، که هم‌اکنون به سمت صنعتی شدن پیش می‌رود، از ظرفیت بالایی برای کارآفرینی، تولید و ورود به بازارهای جهانی برخوردار است و با توجه به پشتوانه فرهنگ و ادبیات غنی ایرانی/اسلامی، صنعت انیمیشن کشور می‌تواند با ارزآوری قابل توجه، به سمت اقتصاد بی‌نیاز و غیروابسته به نفت گام بردارد.

جناب رییس جمهور، در دوران شیوع ویروس کرونا و روزهای قرنطینه که شاهد کم‌رنگ شدن تولید و یا تعطیلی اجباری بسیاری از مشاغل بودیم، صنعت انیمیشن کشور که به ذات خود صنعتی مدرن و به روز است، با استفاده از روش‌های نوین دورکاری به حیات خود ادامه داده است اما در کمال تاسف، در این مسیر زیرساخت ارتباطی نامناسب به چالشی جدی در راه رشد انیمیشن کشور تبدیل شده است. توسعه و پیشرفت این هنر ارتباط مستقیمی با بهره‌مندی از اینترنت ثابت سریع و با پهنای باند متناسب با تولیدات پرحجم و سنگین انیمیشنی دارد که درحال حاضر زیرساخت اینترنت ثابت برای تقویت صنعت انیمیشن کشور به هیچ وجه از این ویژگی‌ها برخوردار نیست.

حال با توجه به شرایط فعلی و در زمانی که علیرغم مشکلات به وجود آمده می‌توان مسیر توسعه تولید انیمیشن را با قدرت بیشتری طی کرد، نکات زیر را برای برون رفت از وضعیت موجود پیشنهاد می‌کنیم:

۱. تنها راه تسهیل ارتباط میان اعضای تولیدکننده انیمیشن و به حداقل رساندن رفت و آمد به محل کار، استفاده از اینترنت ثابت با سرعت و پهنای باند بالا و ارزان قیمت است. سرعت، حجم مصرفی و قیمت بالای اینترنت ثابت خانگی در حال حاضر، تناسبی با جنس تولیدات انیمیشن ندارند. تقویت خدمات اینترنت ثابت در مقابل اینترنت مبتنی بر داده همراه، رویکرد منطقی و اصولی است که باید در این دوران مورد توجه قرار گیرد.

۲. این روزها بحث استفاده از فرکانس‌های صدا و سیما برای افزایش سرعت اینترنت همراه مطرح است. اگر سازمان صدا و سیما فرکانسی خالی در اختیار دارد چرا از آن برای راه‌اندازی شبکه مستقل انیمیشن کشور که سال‌هاست مطالبه جامعه تولیدکنندگان این رشته است استفاده نشود؟ از آن‌جا که این سازمان، هم‌اکنون بزرگترین سفارش دهنده انیمیشن در کشور است، تخصیص منابع لازم برای راه‌اندازی شبکه‌ای اختصاصی برای انیمیشن، می‌تواند در زمان‌های بحرانی مانند شرایط فعلی، فرصتی بی‌نظیر برای تولید و نشر محتوای بصری با کیفیت و در استانداردهای فنی جهانی فراهم آورد.

۳. ابزار اصلی تولید انیمیشن، کامپیوتر و سخت‌افزارهای مرتبط این حرفه هستند که طی چند سال گذشته با رشد بی‌سابقه قیمت در بازار داخلی روبرو بوده‌اند. مساعدت وزارت صمت برای واردات تجهیزات و سخت‌افزارهای مرتبط با ارز دولتی، کمک بزرگی به پایین آوردن هزینه تولید و ارتقای سطح کیفی این صنعت خواهد بود.

۴. تامین منابع مالی و سرمایه در گردش شرکت‌های تولیدکننده انیمیشن، می‌تواند از طریق مسیرهای بانکی مناسب همچون وام‌های قرض‌الحسنه تسهیل گردد و در این میان شایسته است دولت محترم نیز در امر کارآفرینی و ارزآوری در صنعت انیمیشن مشارکت کند. دستور مساعدت حضرت‌عالی در این زمینه راهگشا خواهد بود.

در پایان توفیق روزافزون جنابعالی را در ایام مبارک ماه رمضان از خداوند متعال خواستاریم.

امیر سحرخیز، معین صمدی، فرخ یکدانه، هدی اثنی عشری، مسعود حاجی بابایی، امید خوش نظر، اسماعیل شرعی، مهدی خرمیان، محمدعلی صفورا، احمد عربانی، مهین جواهریان، امیر محمد دهستانی، مریم کشکولی نیا، روانبخش صادقی، بهرام عظیمی، مهرداد شیخان، بابک نکویی، بابک نظری، علیرضا گلپایگانی، سیاوش زرین آبادی، فاطمه حسینی شکیب، حسین صافی، سید مسعود صفوی، پروین تجوید، حمید کرمیان فخار، ابوالقاسم نظرپور، شهاب کسرایی، رضا تقدسی، نادر یغماییان، علیرضا کاویان راد، سعید ترخانی، محمد مقدم، شهرام حاجی میرصادقی، علیرضا عیسائی تفرشی، امیر کساوندی، رسول بابارضا، ناهید صمدی امین، مجید شاکری، مهدی آقاجانی، سیمین آل‌علی، دیانوش آصف وزیری، مهدی ابوهاشم، علی نوری اسکویی، محمدحسین اعظم پور، گلرخ الوان دارستانی، ایمان امینی، احسان انصاری، افسانه بخشی، ابوالفضل برومندی، زهرا بلادی، محبوبه بیات، امیرحسین تجسسی، بهار ترخانی، علیرضا ترخانی، احسان توسلی زاده، عباس جلالی یکتا، صادق جوادی نیکجه، حسام جواهری، محسن چگینی، سید رسول حسینی، حمیدرضا خادمی، سلمان خورشیدی، هومان خیراندیش، اسدالله دیانتی، رضا راقبیان، مرضیه راوند، بهزاد رجبی‌پور، سعادت رحیم زاده، محسن رضاپور، نگار زنجانی زاده، مونا سلطانعلی یزدی، مهناز سلیمان نژاد، فرهاد شاکری، گلنوش شریفی، ساره شفیعی پور، اهورا شهبازی، حمیدرضا شیخ، شهرام شیرزادی، رسول شیری، امیرحسین صالحی، بهار صف آرا، اصغر صفار، مجید ضیایی، سحر طرزی، فرنوش عابدی، کیانوش عابدی، محسن عبدالعلی، مونا عبدالله شاهی، امیر مسعود علمداری، مهدی علی‌بیگی، صدیقه فامیل فرنیا، سپهر فرحزادی، امین فرجادی، فرهود فرمند، فهیمه قبادی، پرستو کاردگر، پریوش کامیار، جمال گودرزی، فاطمه گودرزی، حسام لسانی، جعفر مالمیر، داوود مقدمی، ملوس مراد، رویا مرتضایی، هدا مسعودی، امیر هوشنگ معین، حسین ملایمی، شیوا ممتحن، امیر مهران، الیکا مهران‌پور، هاجر مهرانی، سید مجتبی موسوی، ارشاد میرشجاعی، محمد میروهابی، مرتضی ناییجی، عابد نتاج، خسرو نخعی جازار، حسین نظرپور، محمد همدانی، علی واعظی، مانی وطندوست، کسری یزدانی، محمود یعقوبی.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.