۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹
کد خبر: 708681
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: به منظور تحقق جهش تولید در صنعت غذا، ارتقاء سطح آمادگی فناوری (TRL) طرح های پژوهشی در این مؤسسه صورت می گیرد.
![ارتقاء سطح آمادگی فناوری طرح های پژوهشی در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ارتقاء سطح آمادگی فناوری طرح های پژوهشی در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی](https://media.qudsonline.ir/d/2020/04/04/4/979629.jpg)
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: به منظور تحقق جهش تولید در صنعت غذا، ارتقاء سطح آمادگی فناوری (TRL) طرح های پژوهشی در این مؤسسه صورت می گیرد.
نظر شما