به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، جواد میرعرب رضی بعدازظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در ساری اظهار کرد: زراعت چوب به تنهایی اقتصادمحور نبوده و باید کشاورزی معیشتی در دستور کار قرار گیرد.
وی اضافه کرد: در زراعت تلفیقی، چوب در کنار یک محصول دیگر کشت می شود تا صرفه اقتصادی داشته باشد و در مازندران باغاتی وجود دارند که هلو را در کنار چوب کشت می کنند.
معاون سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور یادآور شد: برای هر هکتار زراعت چوب، ۱۵ میلیون تومان تسهیلات ۹ درصدی با بازپرداخت ۸ ساله اعطا می شود.
میرعرب رضی با اشاره به اینکه قبل از سال ۸۴ حدود ۱۵۰ هزارهکتار زراعت چوب صورت گرفت، گفت: بعد از آن شاهد ۲۳۳ هزار هکتار زراعت چوب در کشور بودیم.
وی با اعلام اینکه نیاز صنایع کشور، ۱۳ میلیون مترمکعب است، افزود: در حال حاضر کارخانجات با نیمی از ظرفیت شان که حدود ۷ میلیون مترمکعب است، کار می کنند.
مجری طرح ملی توسعه زراعت چوب سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با اعلام اینکه باید تا سال ۱۴۰۸ حدود ۳۱۵ هزار مترمکعب زراعت چوب در کشور صورت گیرد، خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۶، چوب موردنیاز کشور از ظرفیت داخل و از محل زراعت چوب و هرس باغات تامین خواهد شد.
نظر شما