قدس آنلاین: حافظه تاریخی ملت ایران شهادت میدهد، سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات و دیگر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور با اشراف اطلاعاتی و مراقبت همه جانبه بر طراحیها و ترفندهای جبهه دشمنان انقلاب اسلامی به ویژه شیطان بزرگ (آمریکا) و بدخواهان داخلی، با ایثار و تلاش مثال زدنی، پیروی از رهنمودهای حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و نیز بکارگیری شیوههای مدرن، موثر و انقلابی بر آنها فائق آمدهاند و در شرایطی که رعب و وحشت از گروههای تروریستی و تکفیری در سراسر کشورهای اروپایی و حتی آمریکا سایه افکنده و مردمان دیار مغرب زمین زندگی روزمره خود را با هراس از اقدامات خرابکارانه تروریستهای دست پرورده دولتمردانشان میگذرانند، در ایران اسلامی به واسطه اشراف اطلاعاتی و امنیتی سربازان گمنام امام زمان(عج) نه تنها عملیاتهای تروریستی در نطفه خفه میشود بلکه مردم (در اطراف و اکناف ایران اسلامی) نیز علیرغم شرایط بحرانی و پرآشوب منطقه غرب آسیا، با آسودگی خاطر و امنیت فراوان روزگار میگذرانند. امنیتی که بی شک مرهون مجاهدتهای سربازان گمنام امام زمام(عج) و همچنین مشارکت و همدلی مردم اقصی نقاط ایران اسلامی است.
اما هرازچندگاهی اخباری مبنی بر کشف و انهدام گروههای تروریستی در نقاط مرزی و حتی مرکزی کشور از طریق رسانههای جمعی منتشر میشود؛ اخباری که حکایت از مجاهدتهای مستور فرزندان غیور انقلاب اسلامی در قالب سربازان گمنام امام زمان(عج) دارد و موجبات مسرت و غرور مردم ایران اسلامی را فراهم میآورد
ماجرای بمبگذاری سال ۱۳۸۹ در شهرستان مهاباد
در جریان بمبگذاری ۳۱ شهریور ماه که همزمان با رژه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بود عوامل گروهک تروریستی کومله به دستور سرکرده این گروهک تروریستی عبدالله مهتدی بمبی را در میان جمعیتی که برای دیدن مراسم رژه نیروهای مسلح در مرکز شهر جمع شده بودند منفجر کردند که در جریان این انفجار تروریستی متاسفانه ۱۲ نفر به شهادت رسیدند و ۴۰ نفر نیز بشدت مجروح شدند.
عوامل تیم تروریستی کومله که به نیابت از سرویسهای بیگانه و اطلاعاتی خارجی این عملیات تروریستی را ترتیب داده بودند، پس از انجام این عملیات تروریستی کشور را ترک و مدتی به کردستان عراق متواری شدند.
این تیم تروریستی که دورههای ویژهای را در این ارتباط دیده بودند مدتی در کشور بوده و پس از آن به کردستان عراق و اردوگاه کومله ملحق میشوند. در اردوگاه گروهک تروریستی کومله و به دستور شخص عبدالله مهتدی پس از طی دورههای ویژه بمبگذاری و تروریستی برای انجام بمبگذاری در روز ۳۱ شهریور ماه به ایران اعزام شدند. این تیم پس از ورود به کشور مدتی در مهاباد مخفی شده و برای روز بمبگذاری آماده میشوند.
تا اینکه متاسفانه این تیم تروریستی موفق میشوند خواسته اربابان خارجی خود و سرویسهای بیگانه را جامه عمل پوشانده و بمب را در میان کودکان و خانوادههای مدنی بیگناه و غیرنظامی منفجر کنند که در نهایت در جریان این بمبگذاری وحشیانه و ضدانسانی دهها تن از مردم بیگناه مهاباد به خاک و خون کشیده شدند.
در همان لحظات اولیه انفجار تروریستی ۱۲ نفر از هموطنان کردزبان مان، به همراه ۴۰ تن دیگر از مردمی که برای دیدن رژه نیروهای مسلح به مرکز شهر آمده بودند، به شدت مجروح شدند.
تا اینکه در نهایت با اینکه این تیم تروریستی از کشور خارج شده و مدتها بعد دوباره وارد کشور شده بودند و در حالی که در شوک بودند و انتظار دستگیری و شناسایی نداشتند، سربازان گمنام جان برکف و فداکار وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران که لحظه به لحظه کوچکترین تحرکات این افراد را تحت نظر گرفته بودند به خانه تیمی این تروریستهای کومله یورش برده و تعدادی را دستگیر کردند.
ماموران وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران با اشراف کامل اطلاعاتی بر منطقه و رصد کوچکترین تحرکات عوامل استکبار جهانی موفق شدند عوامل بمبگذاری روز ۳۱ شهریور ماه سال ۱۳۸۹ در شهرستان مهاباد را دستگیر کنند. بر اساس این اطلاعیه تعداد افراد این تیم تروریستی ۵ نفر بودند که شامل یک زن و ۴ مرد میشدند.
روایتی از بمبگذاری سال ۸۹ مهاباد
قرار بوده دیاکو رسولزاده وقتی وارد جمعیت شد کیف را بین پاهایش بگذارد که خودش هم کشته شود و سرنخی از عامل اصلی جنایت نماند اما میترسد و کیف را بین جمعیت رها میکند، که ۱۲ نفر شهید و ۴۰ نفر مجروح میشوند. دیاکو در دادگاه وکیل انتخابی داشته اما دفاعیات در مقابل مستندات عاجز بودهاند.
در تاریخ ۲۴ شهریور ۸۹ دیاکورسولزاده و صابر شیخ عبدالله رسماً از فردی به نام رحیم دستور عملیات تروریستی در رژه روز ارتش مهاباد را دریافت میکنند. رحیم میگوید این ماموریت درخواست عبدالله مهتدی است.
مهتدی یک میلیارد تومان برای تروریستها در نظر گرفته بود اما طناب دار نصیبشان شد.
اعدام؛ سزای اعمال تروریستها
و اما روابط عمومی دادگستری آذربایجان غربی اعلام کرد: عوامل شهادت ۱۲ نفر از هموطنان کرد و آذریزبان آذربایجان غربی به سزای اعمال خود رسیدند.
براساس این گزارش، روابط عمومی دادگستری آذربایجان غربی در اطلاعیهای اعلام کرد: در پی بمبگذاری سال ۱۳۸۹ در شهرستان مهاباد و دستگیری عوامل گروهکهای تروریستی وابسته به سرویسهای اطلاعاتی بیگانه، شبکه بمبگذاری در سال ۱۳۹۲ منهدم شد و دو تن از عوامل اصلی بمبگذاری سال ۸۹ در شهرستان مهاباد که حکم اعدام آنها پس از طی تمامی مراحل قانونی تایید شده بود اجرا شد.
انتهای پیام/
نظر شما