به گزارش قدس آنلاین، این کارشناس در مصاحبه با رویترز گفت: سقوطهای اخیر دلار میتواند آغاز یک حرکت بسیار بزرگ باشد که این میتواند به ویژه به سرمایهگذارانی که داراییهای بزرگی به شکل دلار و اوراق قرضه آمریکا دارند، آسیب بزند.
وی با اشاره به چرخههای افت و رشد ۱۵ ساله دلار در برابر ارزهای جهان، گفت: کند بودن روند کنونی افت دلار در روزهای اخیر واقعاً فرصتی برای خارج شدن از داراییهای دلاری به وجود آورده است.
دلار آمریکا از ابتدای سال ۲۰۲۰ میلادی تا کنون بیش از ۱۱ درصد در برابر سبد ارزهای مهم جهان افت کرده است.
ماه گذشته در شرایطی که کنگره با بنبستی برای تصویب بسته مالی حمایتی جدید کرونا روبرو شده بود، یکی از متخصصان مالی بلومبرگ هشدار داد تصمیم فدرالرزرو برای کاهش نرخ بهره به پایینترین سطح تاریخ آمریکا باعث شده است تا مزیت دلار در برابر یورو و یوآن از بین برود و ارز آمریکا به پایینترین سطح خود در ۲۷ ماه گذشته، سقوط کند.
در حالی که نرخ برابری دلار با یورو در ماه ژانویه ۱.۱۲ واحد بود دلار در حال حاضر تا ۱.۱۸ واحد تضعیف شده است.
با عملکرد ضعیف اقتصاد آمریکا در شرایطی که اقتصادهای دیگر در حال ریکاوری از بحران کرونا هستند، مدیران ارزی در سراسر جهان، شامل بانکهای گلدمن، یوبیاس و سوسیت جنرال، پیشبینی کردهاند که افت دلار ادامه داشته باشد.
همچنین این نگرانی وجود دارد که با تصویب بسته کمک کرونایی جدید دولت آمریکا و اضافه شدن چند تریلیون دلار دیگر به بدهی این کشور، عواقبی بدتر در انتظار اقتصاد این کشور و دلار باشد.
نظر شما