به گزارش قدس آنلاین، علی اکبر قارزی افزود: این مقدار چغندر قند از چهار شهرستان خوشاب، جغتای، جوین و شاهرود تحویل کارخانه قند جوین شده است.
وی ادامه داد: شهرستان جوین، قطب تولید چغندر قند خراسان رضوی است چنانکه از ابتدای امسال حدود ۳۵۰ هزار تن محصول از پنج هزار و ۳۲۲ هکتار سطح زیر کشت چغندر در این شهرستان برداشت شد.
رییس جهاد کشاورزی جوین با بیان این که عیار پایه چغندر قند ۱۴ است و هر چه این عیار کمتر باشد از قیمت محصول کاسته می شود گفت: میانگین امسال عیار چغندر قند جوین ۱۸.۲ بود که نسبت به سنوات گذشته افزایش داشته است.
قازری با بیان این که برداشت چغندرقند از اوایل مهر آغاز شده و تا اوایل دی ماه ادامه دارد افزود: کشاورزان سال گذشته ۲۴۷ هزار تن چغندر به کارخانه قند جوین تحویل دادند.
وسعت زمینهای باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است و این شهرستان ۱۲ هزار بهرهبردار در بخشهای کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.
نقاب مرکز شهرستان جوین در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
نظر شما