به گزارش قدس آنلاین و به نقل از تلگراف، بر اساس نتایج منتشر شده طی هفته جاری از سوی دانشگاه کالج لندن(UCL) ،تعداد افرادی که از طریق واکسیناسیون یا ابتلای قبلی در برابر ویروس محافظت شده اند ، روز دوشنبه(۱۲ آوریل)، به عدد ۷۳.۴ درصد خواهد رسید که این میزان برای اعلام مصونیت جمعی در این کشور کافی است.
این در حالی است که آمار اعلام شده از سوی دانشگاه کالج لندن با مدل ارائه شده توسط کالج امپریال(گروه مشاوره علمی اضطراری دولت پیرامون زمان خروج بریتانیا از قرنطینه سراسری) که نشان میدهد در پایان ماه مارس فقط ۳۴ درصد محافظت وجود دارد در تضاد است. اوایل هفته جاری بود که این گروه مشاوران پیشبینی کرد که اگر تمام محدودیتها را در ماه ژوئن بردارند ممکن است منجر به وقوع موج دیگری از بستری شدن مردم شود.
هفته گذشته،اداره ملی آمار اعلام کرد حدود ۵۴ درصد مردم تا ۱۴ مارس به دلیل تزریق واکسن یا ابتلا به ویروس دارای پادتن شده است؛ از زمان اعلام این مطلب، ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر دیگر نیز دوز اول واکسن را دریافت کردهاند و جواب آزمایش کووید-۱۹ حدود ۱۰۰ هزار نفر دیگر نیز مثبت شده است و بسیاری دیگر به وجه خاموش و بدون علامت بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدهاند.
در این پژوهش دانشگاه کالج لندن، پیشبینی شده که در روز ۱۲ آوریل حدود سه چهارم (۷۳.۴ درصد) جمعیت بر اثر تزریق واکسن یا ابتلای قبلی به این ویروس، در برابر آن ایمن میشوند.
«کارل فرستون» استاد دانشگاه کالج لندن در این رابطه به تلگراف گفت: «از نتایج برآوردها در مورد ایمنی جمعی حیرتزده شده ام. البته وقتی تصور کنیم که بیش از ۵۰ درصد بزرگسالان واکسن زدهاند، حدود ۴۲ درصد به این ویروس مبتلا شدهاند و ۱۰ درصد هم از قبل ایمن شده بودهاند دیگر تعجببرانگیز به نظر نمیرسد.»
وی افزود: «با توجه به میزان تاثیر برآوردهشده از واکسن و ایمنی کامل ایجاد شده، طبق این مدل در واقع ۷۰ درصد جمعیت ایمن شده است.» و «تقریباً آستانه رسیدن به ایمنی جمعی» و احتمال انتقالی است که در ابتدای وقوع همهگیری بر اساس نرخ تماس افراد برآورد شده بود.
طبق گزارش اسکای نیوز، در راستای کاهش محدودیتها، مقامات انگلیس تصمیم دارند بخش اعظم صنعت هتلداری و تفریحات از روز ۱۲ آوریل فعالیت خود را از سر بگیرند در عین حال هرگونه تجمع بیش از ۶ نفر یا بیش از دو خانوار در فضای باز و برگزاری دورهمی در فضاهای بسته، برای افرادی که از اعضای آن خانه یا جزو نزدیکان آنها نیستند، ممنوع خواهد بود.
لازم به ذکر است با توجه به زمان احتمالی ایمنی جمعی در جغرافیای مختلف و مدت زمان نامشخص محافظت در برابر واکسنها همچنان اعلام زمان پایان کرونا بسیار زود است و حتی رسیدن به ایمنی جمعی در یک کشور نیز بهمعنی ریشهکن شدن قطعی کرونا نیست و در چنین زمانی هم همچنان نظارت مداوم، واکسنهای تقویت کننده و اقدامات بالقوه دیگر ممکن است لازم باشد.
انتهای پیام/
نظر شما