تحولات منطقه

محمدرضا خباز در گفت و گو با قدس آنلاین خطاب به نامزدهای انتخابات ۱۴۰۰ گفت:  لطفاً در چارچوب قوه مجریه به مردم قول بدهید!

برای ارائه برنامه اقتصادی  ۱۰ صفحه کافی است، نیازی به ۱۰ هزار صفحه نیست
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

قدس آنلاین: در حالی که کمتر از دو ماه تا برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باقی است، بسیاری از کاندیداهای احتمالی هنوز به جمع‌بندی برای حضور در این کارزار نرسیده و طبعا اولویت‌های اقتصادی کاندیداهای احتمالی هم درهاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

از نگاه یک اقتصاددان و نماینده ادوار مجلس این ابهامات با توجه به وضعیت خاص اقتصادی کشور طبیعی است و شاید بسیاری از چهره‌ها منتظرند با به نتیجه رسیدن مذاکرات وین، حضور مردم در انتخابات پرشورتر شود آن گاه حضور و اولویت‌های اقتصادی شان را رسانه‌ای کنند.

 اولویت اول بازگشت امید است

محمدرضا خباز به قدس آنلاین می‌گوید: در ماه‌های اخیر فشار اقتصادی و معیشتی بر مردم افزایش ببیشتری داشته است و آنهایی که در خود ظرفیت اداره کشور در این شرایط سخت را می‌بینند هنوز به جمع بندی نرسیده‌اند.

به گفته وی یک کاندیدا باید برنامه‌ای واقعی و قابل فهم برای مردم داشته باشد و مانند گذشتگان کلی گویی نکند. خباز ادامه می‌دهد: امسال از همه جهت سالی استثنائی است. هم مردم در وضعیت نامناسب معیشتی هستند هم کشور درگیر مشکلات خارجی و کروناست. در همین شرایط متأسفانه فعالان و جناح‌های سیاسی علیه یکدیگر تا مرز تخریب حیثیت پیش می‌روند و تمام این شرایط اولویت‌های اقتصادی کاندیداها را نامعلوم جلوه می‌دهد حال آن که اولویت اول باید رعایت حال مردم و بازگشت امید و دلگرمی‌به جامعه باشد. مردم ما در این مقطع نباید به این نتیجه برسند که کاری از دست کسی ساخته نیست لذا لازم است دوئیّت‌ها، تخریب‌ها، توهین‌های جناحی و شایعه پراکنی‌ها کاهش یابد.

 کاندیداها خودشان برنامه اقتصادی بنویسند

نماینده ادوار مجلس با تاکید بر اینکه سنگ بزرگ نشانه نزدن است، می‌گوید: لازم نیست یک کاندیدا ۱۰ هزار صفحه که احتمالا شخص دیگری برایش نوشته، در خصوص مشکلات اقتصادی ارائه کند بلکه ۱۰ صفحه کافی است. بدان معنی که به مردم بگوید برای خروج از رکود، کاهش تورم، کنترل نقدینگی، کنترل بازار، مشکلات سیاست خارجی و مواردی از این دست از کدام ابزارها استفاده خواهد کرد.

عضو اسبق کمیسیون اقتصادی مجلس، معتقد است در حال حاضر تأمین برخی مایحتاج مردم به دلیل بی حساب و کتابی بازار رخ داده و لزوما گرانی نیست و مصداق گرانفروشی است کما اینکه بسیاری کمبودها هم در واقع کمبودسازی تصنعی در بازار است و طبعا مردم انتظار دارند از زبان کاندیداها بشنوند قرار است چه نظم و نسقی به بازار مایحتاجشان برگردد.

 لطفا در چارچوب قوه مجریه قول بدهید

خباز افزود: زمان ارائه حرف‌ها و واژه‌های ثقیل که حتی شاید خود کاندیداها هم مفهومش را نمی‌داند گذشته و مردم نیاز دارند برنامه واقعی ببینند. البته لازم است کاندیداها در چارچوب رئیس قوه مجریه وعده دهند و اظهارنظر کنند و این را بدانند که نمی‌توانند برای دیگر قوا تصمیم گیری و مبتنی بر آن به مردم قول بدهند. مردم ما در این مقطع به رئیس جمهوری نیاز دارد که ضمن درک شرایط سخت موجود در خود توان حل و مدیریت مشکلات را داشته باشد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.