به گزارش قدس آنلاین،مجتبی شجاعی اظهار داشت: برابر مصوبه کمیسیون آرد و نان شهرستان و با عنایت به نظریه شبکه بهداشت و درمان شهرستان، خبازیهایی که دارای دستگاه پخت نان بخارپز هستند، فقط تا پایان خردادماه فرصت دارند نسبت به تعویض دستگاه بخارپز به دستگاه مورد تایید بهداشت و صمت شهرستان اقدام نمایند در غیر اینصورت امتیاز خبازی لغو و به متقاضیانی که در نوبت و اولویت اعطای مجوز خبازی هستند و میتوانند نان با کیفیت تحویل مردم دهند اعطا میگردد.
وی بیان کرد: کیفیت نان دلگان پایین است و این قابل قبول نیست، آرد دولتی که با مشقت در شرایط کنونی و با زحمت فراوان تهیه و تحویل خبازی داده میشود، اگر تبدیل به نان با کیفیت و بهداشتی و برابر ذائقه شهروند نگردد، یقینا ضعف از خبازی و از نظارت هاست که آرد یارانه ای مطابق سرانه میگیرند و نام بی کیفیت تولید میکنند.
نظر شما